Verwacht: Laatste adem – Karin Slaughter

Laatste adem van Karin SlaughterHeb je Goede dochter van Karin Slaughter al gelezen? Dan ben je vast ook geïnteresseerd in Laatste adem. Dit is een prequel bij Goede dochter en het verschijnt in juli 2017, een maand na het verschijnen van Goede dochter. Laatste adem is een wat minder omvangrijk boek, qua lengte is het meer een novelle. Ik vind het wel typisch dat het verhaal dat voorafgaat later verschijnt dan het ‘echte’ verhaal, maar goed.

In Goede dochter hebben we al kennisgemaakt met Charlie Quinn. Dat ging vooral over de aanslag in het verleden en wat er in het heden gebeurt. In Laatste adem zullen we meer lezen over het werk dat Charlie doet. Dat speelde in Goede dochter ook wel een rol, niet een heel grote. Ik vond Goede dochter een heel ander boek dan de andere boeken van Karin Slaughter. Ondanks dat vond ik het wel een goed boek. Vermoedelijk zal dat bij Laatste adem ook weer zo zal zijn. Ik kijk er in ieder geval naar uit om het te gaan lezen!

Uitgever HarperCollins zegt over Laatste adem:

Op haar dertiende kwam er op een ruwe, afschuwelijke manier een einde aan de onbezorgde jeugd van Charlie Quinn. Twee gewapende mannen drongen hun huis binnen om wraak te nemen op haar vader, die advocaat is. Na die dag was Charlies leven voorgoed veranderd. Nu is ze zelf ook advocaat en verdedigt ze mensen die nergens anders terecht kunnen. Als de jonge Flora Faulkner haar om hulp smeekt, kan ze onmogelijk nee zeggen. Daarvoor herinnert het verhaal van het meisje haar te veel aan haar eigen jeugd. Alleen is Flora’s situatie veel problematischer dan Charlie ooit had kunnen vermoeden. Hoe ver kan ze gaan om het meisje te verdedigen? En kan ze wel alles geloven wat haar wordt verteld?

Laatste adem – Karin Slaughter

  • Oorspronkelijke titel: Last breath
  • Uitgeverij: HarperCollins
  • Verwachte verschijningsdatum: 6 juli 2017
  • Aantal pagina’s: 123
  • Verkrijgbaar als: ebook
  • ISBN: 9789402753530

Plaats een reactie