Verwacht: Kus me dan! – Rachel Gibson

Kus me dan! van Rachel GibsonHoezo winterdip? Als de dagen korter worden en je de lampen al weer aan moet doen voor je doorhebt dat de zon op is gekomen, wordt het hoog tijd voor een nieuw boek van Rachel Gibson. Kus me dan! verschijnt in december 2016 en zal er weer voor zorgen dat je alles om je heen vergeet terwijl je wegdroomt in de wereld van luxe en romantiek.

In hun jeugd waren Vivian en Harrison totaal tegenovergestelde personen. Als ze elkaar jaren later in hun geboorteplaats weer tegenkomen, is de situatie echter heel anders. Vivian heeft het helemaal gemaakt en ook Harrison heeft heel wat bereikt. Daar heeft hij echter wel een prijs voor moeten betalen. Om die reden doet hij het nu rustiger aan. De vraag is of Rachel nu in zijn leven past. Maar Harrison blijft een man en mannen kunnen nu eenmaal moeilijk weerstand bieden aan vrouwen, dus er zal heel wat romantiek om de hoek komen kijken in dit boek!

Uitgeverij Karakter zegt over Kus me dan!

‘Hallo, Vivian… Dat is lang geleden…’
Bij het horen van deze woorden staat Vivian Leigh-Rochet aan de grond genageld. Het is jaren geleden dat ze Harrison Whitley-Shuler voor het laatst zag. Zij was een tiener die huizen schoonmaakte om de eindjes aan elkaar te kunnen knopen. Hij was de prachtige zoon van rijke ouders, totaal onbereikbaar (en ongeschikt) voor haar.

Hij is niet op zoek naar liefde. Hij is niet eens op zoek naar seks… Dus waarom is weerstand bieden aan de zuidelijke charmes van Vivian het moeilijkste wat hij ooit heeft gedaan?

Kus me dan! – Rachel Gibson

  • Oorspronkelijke titel: Just kiss me
  • Uitgever: Karakter Uitgevers
  • Verwachte verschijningsdatum: 15 december 2016
  • Aantal pagina’s: 260
  • Verkrijgbaar als: paperback, ebook
  • ISBN (paperback): 9789045211480
  • ISBN (ebook): 9789045211589

Plaats een reactie