Verwacht: Kom eens gauw – M.J. Arlidge

Kom eens gauw van MJ ArlidgeNog niet zo lang geleden las ik Niemand zeggen van M.J. Arlidge, het tiende deel in een serie over inspecteur Helen Grace. Ik wil niet verklappen hoe het boek eindigde, maar ik kan wel zeggen dat ik na afloop eigenlijk het liefst meteen verder had willen lezen in het volgende deel. Maar helaas, dat moet nog verschijnen. Gelukkig gaat dat wel binnenkort gebeuren. In juni komt Kom eens gauw beschikbaar. In dit boek zal weer een aantal gruwelijke moorden gepleegd worden en moet Helen Grace ze weer zien op te lossen. Daarbij zal ze ook nog om moeten gaan met de gevolgen van alles wat haar in het vorige boek is overkomen. Als ik de omschrijving zo lees, gaat ze daar een aardige kluif aan hebben! Ik hoop voor haar dat het goed komt en dat we haar ook nog terug zullen zien in een twaalfde deel.

Uitgeverij Boekerij zegt over Kom eens gauw:

Deel 11 in de populaire Helen Grace-serie

Laat op de avond komt een jonge vader thuis. Zijn dochtertje ligt rustig in haar bedje te slapen en die aanblik is een schrijnend contrast met de ravage die hij aantreft in zijn echtelijke slaapkamer, waar zijn vrouw levenloos in bed ligt. Op brute wijze is ze om het leven gebracht. Een paar dagen later komt een moeder thuis van een late dienst en treft haar tienerzoon aan in de woonkamer. Vermoord. Beide moorden lijken met hetzelfde wapen te zijn gepleegd, maar wat is het verband?

Terwijl inspecteur Helen Grace zich op de zaak stort, bevindt haar leven zich op een keerpunt. Haar meest recente aartsvijand loopt nog vrij rond en maakt dat ze geen stap kan zetten zonder drie keer achterom te kijken. Als zich een grote tragedie voordoet, is Helen nergens meer zeker van en al helemaal niet van haar baan. Haar trouwe partner Charlie zal tijdelijk in haar voetsporen moeten treden, maar is ze daar wel klaar voor?

Kom eens gauw – M.J. Arlidge

  • Oorspronkelijke titel: Cat and mouse
  • Uitgeverij: Boekerij
  • Verwachte verschijningsdatum: 14 juni 2022
  • Aantal pagina’s: 528
  • Verkrijgbaar als: paperback, e-book
  • ISBN:
    • Paperback: 9789022591215
    • E-book: 9789402319330

Plaats een reactie