Verwacht: Klein klein kleutertje – M.J. Arlidge

Klein klein kleutertje van MJ ArlidgeJe moet er onderhand wel eens tegenaan gelopen zijn: een boek van M.J. Arlidge. Typerend zijn de titels: iedere keer komt er weer een ander kinderversje tevoorschijn. De zevende thriller van deze schrijver, die in april 2018 uitkomt, heet Klein klein kleutertje. Ik las het eerste deel uit deze serie over Helen Grace: Iene miene mutte. In dit boek werd een echt heel gemene dader opgevoerd: de slachtoffers werden namelijk in tweetallen ontvoerd en moesten onderling uitmaken wie de ander zou vermoorden. Hier en daar kwam er wel wat informatie uit de lucht vallen, vond ik van dat boek. Verder was het spannend en heel lekker om te lezen. Dat verwacht ik dus ook weer van dit zevende boek!

Uitgeverij Boekerij over Klein klein kleutertje:

Niet eerder steeg een thrillerserie zo snel in waardering als deze van M.J. Arlidge
Het zevende deel in de bestsellerserie over Helen Grace

Vroeg in de ochtend wordt het lichaam van een vrouw gevonden. Ze ligt half op de autoweg en het lijkt een tragisch ongeluk. Als Helen Grace op de plaats des onheils arriveert is het voor haar meteen duidelijk dat het om een koelbloedige moord gaat. Maar waarom deze vrouw – een liefhebbende echtgenote en zorgzame moeder – het slachtoffer is, is een raadsel.

Niet veel later wordt er in het winkelcentrum een apotheker gedood, terwijl hij nog klanten in zijn zaak had. Waarom worden er getuigen levend achtergelaten door de moordenaar? Helen moet al haar kennis van het misdadige brein in de strijd gooien, wil ze achter de identiteit van de dader komen voordat er nog een slachtoffer valt. En als ze zelf het volgende doelwit lijkt, wordt de zaak alleen maar persoonlijker…

Klein klein kleutertje – M.J. Arlidge

  • Oorspronkelijke titel: Love me not
  • Uitgeverij: Boekerij
  • Verwachte verschijningsdatum: 10 april 2018
  • Aantal pagina’s: 352
  • Verkrijgbaar als: paperback, ebook
  • ISBN (paperback): 9789022582855
  • ISBN (ebook): 9789402310689

Plaats een reactie