Verwacht: De minnaar – Jet van Vuuren

De minnaar van Jet van VuurenHet is de schrik van elke erfgenaam: na het overlijden van een dierbare blijkt deze er een minnaar op na gehouden te hebben die alles erft. En dat niet alleen, er blijft zelfs een schuld over. Goed, misschien een beetje overdreven, dit is niet waar iedereen regelmatig bij stilstaat natuurlijk. Maar het is wel wat Dottie en haar moeder overkomt in de elfde thriller van Jet van Vuuren: De minnaar. Oma’s mysterieuze vriend, een Griek, blijkt met haar geld een vakantiecomplex te hebben gefinancierd. Dottie had het geld wel kunnen gebruiken en daarom gaat ze op onderzoek uit. Daarbij ontdekt ze niet alleen geheimen van haar oma, maar ook van haar eigen moeder. En hoe meer ze vindt, hoe meer ze erbij betrokken raakt. De minnaar verschijnt in april 2018.

Uitgeverij Karakter zegt over De minnaar:

Niet haar liefde wil hij, maar haar geld…

Na Misstap is De minnaar de nieuwe bestseller van Jet van Vuuren!

Als het levenloze lichaam van de bejaarde Charlie Meijer onderaan de trap van haar woning in Amsterdam wordt gevonden, wijst niets op een onnatuurlijke dood. Er wordt verondersteld dat Charlie na een duizeling van de trap is gevallen.

Haar kleindochter Dottie denkt daar anders over. Zij kan zich niet voorstellen dat haar levenslustige oma zomaar onwel is geworden en vermoedt dat er sprake is van een misdrijf. Daarin blijkt zij echter de enige. Totdat ze op de uitvaart een paar geheimzinnige mensen uit het verleden van haar oma ontmoet van wie ze het bestaan niet kende…

De minnaar – Jet van Vuuren

  • Uitgeverij: Karakter Uitgevers B.V.
  • Verwachte verschijningsdatum: 26 april 2018
  • Aantal pagina’s: 304
  • Verkrijgbaar als: paperback, ebook
  • ISBN (paperback): 9789045215860
  • ISBN (ebook): 9789045213774

Plaats een reactie