Verwacht: In het water – Paula Hawkins

In het water van Paula HawkiinsIn 2015 veroverde Paula Hawkins Nederland met Het meisje in de trein. Twee jaar later is het tijd voor de opvolger: In het water. Het eerste boek kenmerkte zich door een originele invalshoek en een spannende ontknoping. Ook In het water lijkt dat in zich te hebben. Door de hype twee jaar terug waren mijn verwachtingen hooggespannen. Daardoor viel het boek uiteindelijk tegen, ondanks dat ik het wel een goed boek vond. Over het nieuwe boek durf ik daarom niet bij voorbaat superenthousiast te zijn, maar stiekem verwacht ik toch wel heel wat van dit boek! In het water van Paula Hawkins verschijnt begin mei 2017.

Uitgeverij A.W. Bruna over In het water:

De #1 bestsellerauteur van Het meisje in de trein is terug met een verslavende thriller vol psychologische spanning.

Nel, een alleenstaande moeder, wordt dood aangetroffen in de lokale rivier. Eerder die zomer sprong een tienermeisje op dezelfde plek haar dood tegemoet. Ze zijn niet de eerste vrouwen die ten prooi vallen aan deze donkere wateren, en hun dood veroorzaakt een golf van onrust over de rivier en zijn geschiedenis.

De vijftienjarige dochter van Nel blijft alleen achter. Daarom moet Nels zus, Jules, terugkeren naar het stadje dat ze jaren geleden de rug heeft toegekeerd. Voorgoed, dacht ze toen.

In dezelfde hypnotiserende stijl als Het meisje in de trein, waarmee Paula Hawkins miljoenen lezers wereldwijd wist te raken, ontspint zich een verbluffend en gelaagd verhaal dat zich afspeelt in een kleine gemeenschap, waar pijnlijk duidelijk wordt dat herinneringen niet te vertrouwen zijn…

Kijk uit voor diepe wateren, je weet nooit wat zich onder de oppervlakte bevindt.…

In het water – Paula Hawkins

  • Oorspronkelijke titel: Into the water
  • Uitgeverij: A.W. Bruna
  • Verwachte verschijningsdatum: 2 mei 2017
  • Aantal pagina’s: 360
  • Verkrijgbaar als: paperback, ebook
  • ISBN (paperback): 9789400503892
  • ISBN (ebook): 9789044971460

Plaats een reactie