Verwacht: In het vizier – Karen Rose

In het vizier van Karen RoseSinds Karen Rose in Nederland doorbrak als schrijfster van thrillers zijn de meeste van haar boeken in het Nederlands verschenen. Een paar van haar oudste boeken zijn echter nog niet vertaald. Langzaamaan komt daar verandering in: in 2016 verscheen al Niemand zeggen, oorspronkelijk uit 2003. In september 2017 volgt In het vizier, dat uit 2004 stamt en tot dezelfde serie behoort: de Chicago-reeks. Zo wordt deze reeks beetje bij beetje compleet gemaakt!

Uitgeverij De Fontein zegt over In het vizier:

Een nieuwe thriller van bestsellerauteur Karen Rose, de koningin van Romantic Suspense. “In het vizier” is wederom doorspekt met spanning, erotiek, intriges, moord en bedrog.

Openbaar aanklager Kristen Mayhew heeft een geheime aanbidder die haar brieven stuurt en die precies lijkt te weten wat ze denkt en waar ze is. Behalve een stalker is hij ook levensgevaarlijk, want hij heeft zich ten doel gesteld criminelen te vermoorden die Kristen niet veroordeeld heeft kunnen krijgen. Maar het gevaarlijkste is dat hij Kristens diepste geheim kent. Een geheim dat haar er tot nu toe van weerhield in te gaan op de avances van Abe Reagan, de rechercheur die haar bijstaat sinds ze doodsbedreigingen ontving. Terwijl een seriemoordenaar steeds gruwelijker te werk gaat, ontwikkelt zich een gepassioneerde relatie tussen Kristen en Abe, zelfs nu de moordenaar uit is op vergelding en Kristen zijn doelwit is.

Eerdere titels van Karen Rose “Sterf voor mij”, “Schreeuw voor mij”, “Moord voor mij”, “De dood in haar ogen”, “De mond gesnoerd”, “Van mij alleen”, “In vertrouwen”, “Heb je me gemist”, “Over de schreef”, “Op de hielen”, “Niemand zeggen”, “In de val”, “In het donker”, werden met mooie recensies overladen.

“Karen Rose schrijft zulke goed uitgewerkte thrillers dat je hartslag ervan omhoogschiet en je de pagina’s steeds sneller wilt omslaan.” Book Page

“Karen Rose bezorgt je koude rillingen.” Tess Gerritsen

In het vizier – Karen Rose

  • Oorspronkelijke titel: I’m watching you
  • Uitgeverij: De Fontein Romans & Spanning
  • Verwachte verschijningsdatum: 26 september 2017
  • Aantal pagina’s: 448
  • Verkrijgbaar als: paperback, ebook
  • ISBN (paperback): 9789026143687
  • ISBN (ebook): 9789026143694

Plaats een reactie