Verwacht: Niemand zeggen – Karen Rose

Niemand zeggen van Karen RoseKaren Rose begint behoorlijk populair te worden in Nederland. Bijna al haar recente boeken zijn dan ook al in het Nederlands vertaald. Karen Rose is productief: zo’n beetje elk jaar verschijnt er wel een nieuw boek van haar. In april komt er weer een boek van haar uit: Niemand zeggen. Het wordt gebracht als een nieuw boek, dat is het echter niet. Het is het eerste boek dat Karen Rose publiceerde, oorspronkelijk al in 2003. Het was alleen nog niet in het Nederlands vertaald.

De boeken van Karen Rose spelen zich vaak op dezelfde locatie af, met terugkerende personages. Na een tijdje gaat ze dan weer over naar nieuwe personages op een nieuwe locatie. Niemand zeggen is het eerste deel van een reeks die speelt in Chicago. In dit boek zijn de helden Caroline Stewart en Max Hunter. Caroline is ontsnapt aan een gevaarlijke echtgenoot, maar nu hij haar weer heeft gevonden, zal hij niet rusten voor hij haar kapotgemaakt heeft.

Na Niemand zeggen volgen nog vier Chicago-boeken die nog niet vertaald zijn. Laten we hopen dat dat ook snel gebeurt!

Uitgeverij De Fontein zegt over Niemand zeggen:

Karen Rose schreef een nieuwe meesterlijke thriller: Niemand zeggen. Voor de fans van Tess Gerritsen en Karin Slaughter.

De enige uitweg die Mary Grace Winters ziet om een gewelddadig huwelijk te ontvluchten, is het in scène zetten van haar eigen dood en die van haar zoon Tom.

Voorzien van een nieuwe identiteit, in een nieuwe stad, heeft ze als Caroline Stewart een solide leven opgebouwd. De nachtmerrie die ze negen jaar geleden verliet raakt steeds verder op de achtergrond. Ze lijkt er zelfs in te slagen een liefdesrelatie op te bouwen met Max Hunter, hoogleraar aan de universiteit waar ze werkt. Maar wanneer haar verleden zich openbaart en haar man haar op het spoor is, realiseert ze zich dat hij niet zal rusten voordat hij haar – en alles en iedereen om haar heen – vernietigd heeft.

Niemand zeggen – Karen Rose

  • Oorspronkelijke titel: Don’t tell
  • Uitgeverij: De Fontein
  • Verwachte verschijningsdatum: 19 april 2016
  • Aantal bladzijden: 416
  • Verkrijgbaar als: paperback, ebook
  • ISBN (paperback): 9789026139635
  • ISBN (ebook): 9789026139659

1 gedachte over “Verwacht: Niemand zeggen – Karen Rose”

  1. Was van plan om dit boek te bewaren voor de zomervakantie maar dat is niet gelukt. Zojuist begonnen aan de eerste hoofdstukken en het kost menu al moeite om hem weg te leggen. En dan te bedenken dat dit haar 1e boek was!

    Beantwoorden

Plaats een reactie