Verwacht: In het donker – Karen Rose

In het donker Karen RoseIn mei 2017 verschijnt er weer een nieuw boek van Karen Rose: In het donker. De thrillers van Karen Rose zijn echt iets voor jou als je houdt van spanning, veel bloed en geweld en hier en daar een vleugje romantiek. De meeste boeken van Karen Rose zijn inmiddels in het Nederlands vertaald, hoewel het wel even kan duren voor een nieuw boek ook hier verschijnt. In het donker verscheen oorspronkelijk al in februari 2016 als Alone in the dark en in Engelstalige uitvoering is in januari 2017 ook al het volgende boek (Every dark corner) verschenen. Daar moeten we dus nog even op wachten, nu is het eerst tijd voor In het donker!

Uitgeverij De Fontein Romans & Spanning over In het donker:

Een nieuwe thriller van bestsellerauteur Karen Rose, de koningin van Romantic Suspense. ‘In het donker’ is wederom doorspekt met spanning, erotiek, intriges, moord en bedrog.

Het recht zegeviert niet altijd, want rechercheur Scarlett Bishop heeft talloze bad guys door de mazen van het net zien glippen en hun straf zien ontlopen. Tot nu toe heeft ze haar wraakgevoelens kunnen beteugelen, maar nu wordt die zelfbeheersing danig op de proef gesteld.

Journalist Marcus O’Bannion zet zich in voor slachtoffers en hun rechten. Hij gelooft dat hij inmiddels alles gezien heeft op het gebied van zieke geesten en verdorvenheid, maar dan raakt hij betrokken bij het onderzoek naar de moord op een jonge vrouw die ooit zijn hulp zocht.

Het onderzoek leidt Scarlett en Marcus naar een omvangrijk netwerk van mensenhandel. Scarlett en Marcus moeten zich inlaten met meedogenloze figuren en zullen ze hun eigen grenzen moeten overtreden. Als ze tenminste levend uit handen van de bende weten te blijven…

Eerdere titels van Karen Rose ‘Sterf voor mij’, ‘Schreeuw voor mij’, ‘Moord voor mij’, ‘De dood in haar ogen’, ‘De mond gesnoerd’, ‘Van mij alleen’, ‘In vertrouwen’, ‘Heb je me gemist’, ‘Over de schreef’, ‘Op de hielen’,’ Niemand zeggen’, ‘In de val’ werden met mooie recensies overladen.

‘Karen Rose schrijft zulke goed uitgewerkte thrillers dat je hartslag ervan omhoogschiet en je de pagina’s steeds sneller wilt omslaan.’ Book Page

‘Karen Rose bezorgt je koude rillingen.’ Tess Gerritsen

In het donker – Karen Rose

  • Oorspronkelijke titel: Alone in the dark
  • Uitgeverij: De Fontein Romans & Spanning
  • Verwachte verschijningsdatum: 2 mei 2017 (ebook op 18 april 2017)
  • Aantal pagina’s: 768
  • Verkrijgbaar als: paperback, ebook
  • ISBN (paperback): 9789026141249
  • ISBN (ebook): 9789026141256

Plaats een reactie