Gestrand met een miljonair – Jessica Clare

Gestrand met een miljonair van Jessica ClareMiljonair Logan Hawkings heeft een vakantieresort op de Bahama’s gekocht . Daar komt hij tijdens een orkaan vast te zitten in een lift met Brontë, een serveerster die er op vakantie is. De twee beleven een hartstochtelijke affaire. Toch gaat Brontë twijfelen aan de mogelijkheid van een relatie met Logan, omdat de verschillen tussen hen wel erg groot zijn: hij een rijke ondernemer, zij een serveerster die filosofie heeft gestudeerd. Logan wil echter niet van opgeven weten en zal niet rusten tot hij Brontë heeft veroverd. Gestrand met een miljonair is het eerste deel van de serie De Miljonairsclub van Jessica Clare.

Gestrand met een miljonair in het kort

Logan Hawkings vormt met vijf vrienden de Miljonairsclub: een groep jonge mannen die elkaar helpen om rijk te worden en te blijven. Hun rijkdom helpt echter niet in de liefde: het blijkt moeilijk een vrouw te vinden die valt op de man in plaats van op het geld. Ook Logan kent dit probleem. Na een zware tijd, onder andere dankzij zo’n vrouw, koopt hij een resort op de Bahama’s.

Brontë heeft filosofie gestudeerd maar omdat ze geen passende baan kan vinden, blijft ze hangen in haar studentenbaan als serveerster. Een vakantie kan er niet vanaf en daarom is ze blij als ze een trip naar de Bahama’s wint. Haar reisgenote blijkt echter niet het ideale gezelschap, het regent voortdurend en tot overmaat van ramp komt er een orkaan aan. Het hele eiland moet geëvacueerd worden.

Als Brontë in de lift staat, valt de stroom uit en zit ze vast. Gelukkig is ze niet alleen: Logan staat ook in de lift. Brontë ziet hem aan voor de bedrijfsleider en hij laat haar in de waan. De twee maken het beste van de situatie en vallen al snel voor elkaar.

Als Brontë meer over Logan te weten komt, vindt ze de verschillen tussen hen te groot. Voor haar is dat een reden om hem niet meer te willen zien. Ze wil gewoon zichzelf kunnen blijven en niet steeds het gevoel hebben dat ze zich aan zijn wereld moet aanpassen. Logan laat het er echter niet bij zitten. Hij doet alles wat hij kan om haar terug te krijgen.

Mijn mening over Gestrand met een miljonair

Dit boek deed me heel erg aan een uitgeklede versie van het eerste deel van Vijftig tinten grijs denken. Ook daar zijn er twee personen uit totaal verschillende werelden. Ook daar wil het meisje zich niet zonder meer aanpassen aan de wereld van de man. En ook daar moet de man alles uit de kast halen om het meisje te veroveren. Een beproefd recept.

Origineel in Gestrand met een miljonair is de setting. Samen in een lift en later alleen op een verlaten eiland, hoe romantisch wil je het hebben? Wat het enigszins verpest is dat steeds maar weer gemeld moet worden dat Logan slechte ervaringen heeft met vrouwen omdat ze steeds op zijn geld uit zijn. Na twee keer weet je dat echt wel. Op dit punt na is er niet veel aan te merken op de schrijfstijl. Het gaat niet heel diep allemaal, maar dat hoeft ook niet altijd.

Gestrand met een miljonair is niet echt een boek waar je veel van moet verwachten. Het is vooral lekker leesvoer om te ontspannen en bij weg te dromen. Waan je even helemaal in de wereld van de rijken en maak je nergens meer druk om!

3 sterren

Meer informatie over Gestrand met een miljonair

  • Oorspronkelijke titel: Stranded with a billionaire (The billionaire boys club #1)
  • Uitgeverij: Boekerij
  • Verschijningsdatum: oktober 2014
  • Aantal pagina’s: 304
  • Verkrijgbaar als: paperback, ebook
  • ISBN (paperback): 9789022572160
  • ISBN (ebook): 9789402302943

Plaats een reactie