Verwacht: In de val – Karen Rose

In de val van Karen RoseVolgens de cover van dit boek schrijft Karen Rose voor dezelfde doelgroep als Karin Slaughter en Tess Gerritsen. Daar ben ik het helemaal mee eens, hoewel ik Tess Gerritsen wel net iets minder bloederig vind schrijven. Karen Rose heeft, net als Slaughter en Gerritsen, een behoorlijk oeuvre op naar naam staan. Nog lang niet al haar boeken zijn in het Nederlands vertaald. Langzaam komt daar verandering in. Nadat in april van dit jaar Niemand zeggen (Don’t tell uit 2003) verscheen, komt in oktober In de val. Dit is de vertaling van Have you seen her, dat oorspronkelijk in 2004 verscheen.

Karen Rose schrijft vaak reeksen boeken die in dezelfde plaats spelen. In de val is een van de boeken die niet tot zo’n reeks behoren. Het speelt als enige boek in Raleigh, North Carolina. Je kunt het dus ook prima gaan lezen als dit je eerste kennismaking met de boeken van Karen Rose wordt. Wil je een overzicht van de boeken van Karen Rose en welke vertaald zijn? Ik heb ze hier op een rijtje gezet.

Uitgeverij De Fontein zegt over In de val:

In de val‘ is wederom een topthriller van bestsellerauteur Karen Rose. Eerder schreef zij onder andere ‘Sterf voor mij‘, ‘De mond gesnoerd‘ en ‘Niemand zeggen‘.

Speciaal agent Steven Thatcher heeft gezworen de seriemoordenaar die actief is in het kleine stadje waar hij woont, in te rekenen. Het onderzoek vergt al zijn tijd, maar zijn familie heeft hem ook nodig. Hij is onlangs weduwnaar geworden en hij maakt zich grote zorgen over zijn zoon Brad, op wie hij de grip verliest. Het lichtpuntje in zijn leven is Jenna, een docent van zijn zoon. Zij is mooi en bedachtzaam, en heel langzaam ontwikkelt zich een liefdesaffaire tussen de twee. Precies op het moment dat hun prille relatie lijkt te kunnen gaan werken, zet de seriemoordenaar zijn val. In de hoop Jenna daarin te kunnen laten lopen…

Karen Rose schrijft de perfecte mix van thriller en romantiek en wordt de koningin van de ‘Romantic Suspense’ genoemd.

In de val – Karen Rose

  • Oorspronkelijke titel: Have you seen her
  • Uitgever: De Fontein
  • Verwachte verschijningsdatum: 18 oktober 2016
  • Aantal pagina’s: 480
  • Verkrijgbaar als: paperback, ebook
  • ISBN (paperback): 9789026139666
  • ISBN (ebook): 9789026139673

Plaats een reactie