Verwacht: Een nacht met een miljonair – Miljonairsclub 6 – Jessica Clare

Een nacht met een miljonair Miljonairsclub 6 van jessica ClareZes ongelooflijk rijke mannen vormen samen de miljonairsclub. Echter alleen in materieel opzicht zijn ze rijk, want in de liefde doen ze het minder goed. Elk van hen heeft zijn eigen boek, waarin we hun strijd bij het vinden en veroveren van de ware kunnen volgen. De zesde en laatste in de serie is Cade. Zijn verhaal wordt verteld in Een nacht met een miljonair. Als ebook verscheen het al in mei 2016, wie liever op papier leest zal nog even moeten wachten tot januari 2017.

Als Cade de vrouw van zijn dromen heeft gevonden, blijkt zij niet zo eenvoudig bereikbaar. Een nacht met een miljonair is voor Kylie niet genoeg om zich meteen over te geven. Cade zal echt zijn best moeten doen om haar te krijgen. Gelukkig maar, want zo zal het verhaal ons weer een paar uurtjes romantisch leesplezier opleveren!

Uitgeverij Boekerij zegt over Een nacht met een miljonair:

Als visagiste voor wereldsterren weet Kylie heel goed hoe het voelt om overschaduwd te worden. Vooral door haar beroemdste werkgeefster, popster Daphne. Daarom is ze stomverbaasd – en gevleid – als ze op een feestje de aandacht trekt van een razend knappe, onbekende man. Helaas zet Daphne ook al snel haar zinnen op deze aantrekkelijke miljonair, en Kylie kent haar plaats. Cade kent Daphne al jaren en heeft zich vaak afgevraagd of zij de ware voor hem zou kunnen zijn, ook al schonk ze nooit veel aandacht aan hem. Maar die ene nacht met Kylie heeft alles veranderd. Dus waarom gaat ze hem nu ineens uit de weg? Gelukkig is Cade vastbesloten om te krijgen wat hij wil – en doet hij er alles aan om Kylie duidelijk te maken dat ook zij alles kan krijgen waar ze ooit van droomde…

Miljonairsclub 6: Een nacht met een miljonair – Jessica Clare

  • Oorspronkelijke titel: One night with a billionaire
  • Uitgeverij: De Boekerij
  • Verwachte verschijningsdatum: 17 januari 2017 (mei 2016 als ebook)
  • Aantal bladzijden: 336
  • Verkrijgbaar als: paperback, ebook
  • ISBN (paperback): 9789022576021
  • ISBN (ebook): 9789402306552

Plaats een reactie