Verwacht: In bed met een miljonair – Jessica Clare

In bed met een miljonair van Jessica ClareJessica Clare heeft zes delen van de Miljonairsclub geschreven. Twee daarvan zijn al in het Nederlands verschenen (Gestrand met een miljonair en Het meisje en de miljonair). In september/oktober verschijnt deel drie: In bed met een miljonair. Zes mannen hebben gezworen tot elke prijs de top te bereiken. Het is ze gelukt, ze zijn vreselijk rijk geworden. Nu zoeken ze elk nog een leuk meisje om die rijkdom mee te delen. In deel drie van de Miljonairsclub spelen twee miljonairs en één meisje de hoofdrol. Ik ben benieuwd welke van de twee miljonairs haar gaat krijgen!

Jessica Clare schrijft onder drie namen: naast de naam Jessica Clare gebruikt ze ook de namen Jill Myles en Jessica Sims. Wat nu haar echte naam is, is me niet helemaal duidelijk. Onder de naam Jessica Clare schrijft ze erotische romans. Waarom doet deze combinatie van stinkend rijke mannen en eenvoudige meisjes in een erotische roman me toch zo aan de Vijftig tinten-serie denken? Als deze boeken wat leeservaring betreft vergelijkbaar zijn, lijkt me dit een heerlijk boek voor straks in de herfst!

De Boekerij zegt over In bed met een miljonair:

Audrey Petty is altijd de verantwoordelijkste geweest. Succesvol, stipt en betrouwbaar: dat is Audrey. Ze zou de perfecte vriendin zijn voor miljonair Cade Archer, op wie ze als kind al heimelijk verliefd was… maar ze is er vrij zeker van dat hij haar niet ziet staan. Door een speling van het lot moet ze wat tijd met hem doorbrengen in zijn afgelegen buitenhuisje, en voor Audrey is dat een droom die uitkomt.

De steenrijke playboy Reese Durham kan elke vrouw verleiden. Als de komst van de keurige Audrey ervoor zorgt dat zijn maatje Cade hun mannenvakantie in het buitenhuis afbreekt, is hij daar niet blij mee. Hij heeft door dat Audrey koste wat kost haar verliefdheid op Cade wil geheimhouden, en maakt daar handig gebruik van om haar dingen te laten doen waar ze anders nooit in zou toestemmen. Hij zal haar wel eens even laten zien wat een vrouw nodig heeft. Alleen ontdekt hij gaandeweg dat hij háár misschien juist wel nodig heeft…

In bed met een miljonair – Jessica Clare

  • Uitgeverij: Boekerij
  • Aantal bladzijden: 320
  • Verkrijgbaar als: paperback, ebook
  • Verwachte verschijningdatum: 15 oktober 2015 (paperback), 23 september 2015 (ebook)
  • ISBN (paperback): 9789022573297
  • ISBN (ebook): 9789402304848
  • Prijs: € 15,00 (paperback), € 11,99 (ebook)

Plaats een reactie