Verwacht: Ik zie je op het strand – Jill Mansell

Ik zie je op het strand van Jill MansellOok zo toe aan de zomer? Lekker luieren en wegdromen bij een romantisch boek, terwijl je de wereld om je heen even helemaal vergeet? Kom dan vast in de stemming met Ik zie je op het strand, het nieuwe boek van Jill Mansell dat in mei 2017 verschijnt. Het moet toch wel verschrikkelijk zijn als je ontdekt dat de nieuwe liefde van je zus dezelfde man is die je een aantal jaren eerder niet kon krijgen. Maar toch wel heel graag had willen hebben. Jill Mansells boeken kennende, zal het echter vast wel goed komen. De vraag is vooral op welke humoristische en romantische wijze dat zal gaan gebeuren. Want vanzelf zal het zeker niet gaan. Ik las van Jill Mansell Vlinders voor altijd en Ondersteboven en van beide boeken werd ik erg vrolijk!

Uitgeverij Luitingh-Sijthoff zegt over Ik zie je op het strand:

Ik zie je op het strand is de nieuwe roman van Jill Mansell (van bestsellers als Lang leve de liefde en Je bent geweldig). Romantische verwikkelingen, misverstanden en zussenrivaliteit – een feelgood verhaal dat je niet weg kunt leggen! Perfect voor wie houdt van Jojo Moyes en Sophie Kinsella.

Clemency is niet op zoek naar de liefde als ze Sam ontmoet in het vliegtuig. Maar aan het eind van de vlucht hebben ze een echte klik. Dit voelt als iets heel speciaals… maar hij verdwijnt helaas uit haar leven.

Drie jaar later woont Clem weer in haar geboortedorp in Cornwall. Als haar stiefzus Belle uit Londen overkomt, verwaander dan ooit nu ze de perfecte man heeft gevonden, is Clem blij voor haar, echt waar… tot ze ontdekt wie Belles perfecte man is: Sam!

Ik zie je op het strand – Jill Mansell

  • Oorspronkelijke titel: Meet me at Beachcomber Bay
  • Uitgeverij: Luitingh-Sijthoff
  • Verwachte verschijningsdatum: 2 mei 2017
  • Aantal pagina’s: 336
  • Verkrijgbaar als: paperback, ebook
  • ISBN (paperback): 9789024567607
  • ISBN (ebook): 9789024575183

Plaats een reactie