Verwacht: Ik heb geen zin – Annemerel de Jongh

Ik heb geen zin van Annemerel de JonghDit is weer typisch een boek waarvan je alleen al door de titel zin krijgt om het te gaan lezen. En als je het dan gelezen hebt, kun je het gelijk in de praktijk brengen en van die bank af komen! Want lezen is natuurlijk heel leuk, maar je moet ook een beetje in beweging blijven. En dat zou met dit boek heel goed moeten lukken. Want hoewel de titel Ik heb geen zin is, zou je er juist heel veel zin in hardlopen van moeten krijgen. De schrijfster, Annemerel de Jongh, is zelf een enthousiast hardloopster. Eerder schreef ze er al een ander boek over: Live, Love, Run. Ik heb geen zin verschijnt in oktober 2017.

Uitgeverij A.W. Bruna zegt over Ik heb geen zin:

Verhalen over hardlopen die je motiveren om van de bank af te komen.

Je ‘moet’ eigenlijk van jezelf hardlopen, maar je hebt honderdduizend smoesjes. Je schoenen liggen te ver weg; het is koud, te nat, te warm; je hebt spierpijn of een kater; je hebt het echt veel te druk en je bent moe… Met andere woorden, je motivatie is ver te zoeken.
Ik heb geen zin staat vol motiverende verhalen van Annemerel en van bekende en onbekende hardlopers. Over hardlopen in de stromende regen, in de vrieskou, na die oud en nieuw die net iets te gezellig was… Zeker weten dat jij tijdens het lezen van deze verhalen overgehaald wordt om wel dat stapje van de bank naar de deur te maken. Want uiteindelijk is die stap vaak zwaarder dan iedere stap die je verder zult zetten.

Ik heb geen zin – Annemerel de Jongh

  • Uitgeverij: A.W. Bruna (Lev.)
  • Verwachte verschijningsdatum: 4 oktober 2017
  • Aantal pagina’s: 184
  • Verkrijgbaar als: paperback, ebook
  • ISBN (paperback): 9789400509009
  • ISBN (ebook): 9789044976489

Plaats een reactie