Verwacht: Ik geef me over – Maya Banks

Ik geef me over, deel 2 van de Overgave-trilogie - Maya BanksHet schrijven van meerdelige boeken is niet nieuw voor Maya Banks. Na onder andere de reeksen ‘Ademloos’ en ‘Verleiding’ is er nu de trilogie ‘Overgave’. De boeken zijn al als ebook verschenen, maar voor de liefhebber van papieren boeken komen ze nu ook als paperback beschikbaar. Deel 2, Ik geef me over, zal in april 2016 verschijnen.

De boeken zijn los van elkaar te lezen, volgens de website van de uitgever. In de reviews van deel 1 van de Overgave-trilogie, Laat me nooit meer los, lees ik echter dat er personages uit eerdere boeken meespelen. Mijn ervaring is dan dat het leuker is alle delen in de juiste volgorde te lezen. Nu is het natuurlijk niet te doen om alle ongeveer vijftig eerdere boeken van Maya Banks te lezen voor je aan Ik geef me over begint. Maar alleen de Overgave-trilogie in zijn geheel zal vast wel lukken. Gelukkig zijn ze er als ebook alledrie al, dus je kunt ze ook achter elkaar door lezen, als je de smaak te pakken hebt! Om te testen of de boeken echt los van elkaar te lezen zijn, heb ik Ik geef me over gekocht en ben ik het gaan lezen zonder eerdere boeken van Maya Banks gelezen te hebben. En inderdaad, het was goed te volgen zonder enige voorkennis. Mijn recensie vind je hier!

Uitgeverij De Boekerij zegt over Ik geef me over:

Kylie ziet hoe Jensen naar haar kijkt. De belofte in zijn ogen. Dat ruwe randje van dominantie. Maar dominantie beangstigt haar, meer dan wat dan ook. Zij en haar broer hebben ternauwernood een jeugd vol geweld en misbruik overleefd. Ze kan onmogelijk de controle loslaten en zich totaal overgeven aan een man. Vooral niet aan een man als Jensen.

Jensen ziet de schaduw in Kylies ogen. Hij weet dat hij heel voorzichtig moet zijn met haar als hij zijn kansen niet wil verspelen. Het enige wat hij wil is haar laten zien dat dominantie niet hetzelfde is als pijn. Dat emotionele overgave nog veel krachtiger is dan fysieke. Als ze zich volledig aan hem durft te geven, zal de pijnlijke leegte in haar hart op ongeëvenaarde wijze vervuld worden. Als ze maar durft…

Ik geef me over – Maya Banks

 • Oorspronkelijke titel: Giving in
 • Uitgeverij: De Boekerij
 • Verwachte verschijningsdatum: 7 april 2016
 • Aantal bladzijden: 256
 • Verkrijgbaar als: paperback, ebook
 • ISBN (paperback): 9789022574782
 • ISBN (ebook): 9789402305746
 • Prijs:  € 15,00 (paperback)

1 gedachte over “Verwacht: Ik geef me over – Maya Banks”

 1. Hallo Maya Banks deze serie van Ademloos vond ik zo mooi geschreven over drie beste vrienden maar laatste deel is op het einde is open deel komt er nog deel er van deze serie uit? Hoop het echt ben zo benieuwd

  Beantwoorden

Plaats een reactie