Verwacht: Het kan ook nooit normaal – Lieke Hester

Het kan ook nooit normaal van Lieke HesterDeze keer wil ik stilstaan bij het verschijnen van een heel ander type boek dan waar ik meestal over schrijf. Deze keer gaat het over een non-fictie boek dat ook nog eens niet een enkel verhaal bevat maar een hele reeks belevenissen. De belevenissen van een hoofdagent bij de Amsterdamse politie om precies te zijn. In het boek Het kan ook nooit normaal beschrijft Lieke Hester haar leven als politieagent. Het boek verschijnt in mei 2022. Kun je niet wachten of wil je vast een voorproefje van wat Lieke te zeggen heeft? Kijk dan ook eens op haar eigen website liekeschrijft.amsterdam. Ik heb dat zojuist gedaan en ik zie dat ze een duidelijke mening heeft en dat ze totaal niet bang is om die te delen. Ze raakt punten die waarschijnlijk voor veel mensen leven en levert er flink kritiek bij. Dat belooft wat voor haar boek!

Uitgeverij HarperCollins zegt over Het kan ook nooit normaal:

De bekendste politieagent van Nederland geeft een unieke kijk achter de schermen.

Een zakkenroller aanhouden, een lichaam zoeken in een donkere woning, een slechtnieuwsgesprek voeren, iemand die suïcidaal is proberen te helpen, een reanimatie uitvoeren of een uit de hand gelopen ruzie sussen: Lieke doet het allemaal, en soms zelfs allemaal op dezelfde dag.

Lieke Hester is hoofdagent bij politiebureau Burgwallen in Amsterdam. Ze blogt en vlogt als Liekeschrijft, haalt graag ijskoffie in Amsterdam-Noord en is gek op de reuring van de Wallen. In Het kan ook nooit normaal doet ze een boekje open over haar leven als agent. Haar inspirerende, beangstigende, spannende, grappige en altijd bijzondere verhalen zijn een ode aan haar werk, haar dappere collega’s en alle hulpverleners.

Het kan ook nooit normaal – Lieke Hester

  • Uitgeverij: HarperCollins
  • Verwachte verschijningsdatum: 17 mei 2022
  • Aantal pagina’s: 304
  • Verkrijgbaar als: paperback, e-book
  • ISBN:
    • Paperback: 9789402709674
    • E-book: 9789402764482

1 gedachte over “Verwacht: Het kan ook nooit normaal – Lieke Hester”

Plaats een reactie