Verwacht: Het begin – Nora Roberts

Het begin De bron boek 1 van Nora RobertsEen nieuwe serie: De bron van Nora Roberts. Het eerste deel verschijnt in augustus 2018. Het heet, heel toepasselijk, Het begin. Het is een bekend gegeven: er breekt een ziekte uit die een groot deel van de bevolking treft. De resterende mensen leven verder in chaos en paniek. Twee van deze mensen zijn de hoofdpersonen van dit boek. Dit zijn twee geliefden, dus het verhaal zal ongetwijfeld ook weer een romantisch deel hebben. Hoeveel delen deze serie zal krijgen, is niet bekend. Wel komt het tweede deel aan het einde van dit jaar in het Engels uit. In Nederland zullen we dus nog even moeten wachten op het vervolg.

Uitgeverij Boekerij zegt over Het begin:

Het begon allemaal op oudjaarsavond.

De ziekte kwam plotseling en verspreidde zich snel. De angst verspreidde zich nog sneller. Binnen een paar weken viel alles uiteen: het elektriciteitsnet haperde, de overheid en rechtsstaat vielen om, en meer dan de helft van de wereldbevolking was dood.

Waar orde was, is nu chaos. Waar de macht van wetenschap en technologie afbrokkelt, komt magie in hun plaats. Soms goede, zoals de magie die Lana Bingham gebruikt in de loft waar ze met haar geliefde Max woont. Soms ondenkbaar kwade magie, die overal kan huizen – om de hoek, in stinkende tunnels onder de rivier – of in degenen van wie je het meest houdt.

Met niemand om te vertrouwen behalve elkaar, ontvluchten Lana en Max het vernielde New York. Ze zijn niet de enigen. Over het hele land proberen reizigers naar het westen te vluchten. Maar in een wereld van overlevenden waar iedere vreemde een vriend of vijand kan zijn, weet niemand precies waar ze naartoe vluchten, of waarom. En er wacht hen een doel dat hun levens, en de levens van alle overlevenden, voorgoed zal veranderen.

Het einde is gekomen. Nu gaat het beginnen.

Het begin – Nora Roberts

  • Oorspronkelijke titel: Year one
  • Serie: De bron, deel 1 (Chronicles of the one)
  • Uitgeverij: Boekerij
  • Verwachte verschijningsdatum: 7 augustus 2018
  • Aantal pagina’s: 432
  • Verkrijgbaar als: paperback, ebook
  • ISBN (paperback): 9789022581575
  • ISBN (ebook): 9789402309638

3 gedachten over “Verwacht: Het begin – Nora Roberts”

Plaats een reactie