Verwacht: Eilandliefde 6 Branding – Jackie van Laren

Eilandliefde 6 Branding van Jackie van LarenChicklit-fans opgelet: binnenkort verschijnt het zesde en laatste deel in de serie Eilandliefde van Jackie van Laren. Het boek krijgt de titel Branding mee en laat alle voorgaande verhalen samenkomen. Het verschijnt eind juni 2022, dus mooi op tijd om in de zomer mee te nemen naar je vakantie-adresje aan zee! Om nog even je geheugen op te frissen, dit zijn de boeken die deel uitmaken van de serie:

 1. Duingras
 2. Stormwind
 3. Springvloed
 4. Tegenstroom
 5. Hoogtij
 6. Branding

Uitgeverij Boekerij zegt over Branding:

Tjerk Boomsma, leider van de reddingsbrigade, ex-commando en eigenaar van Pension Westerveld, is met zijn vijfenveertig jaar een soort vaderfiguur op het eiland. Nu de gemeenschap al een tijdje zonder burgemeester zit, klopt Jan en alleman bij hem aan voor hulp en advies – vooral de vriendengroep die samen strandtent Grote Vis runt weet hem regelmatig te vinden. Die rol gaat hem goed af, ook al is hij privé allesbehalve vaderlijk: hij heeft nog nooit een langdurige relatie gehad, laat staan dat er ooit kinderen van zijn gekomen.

Tot zijn licht onaangename verrassing is de nieuwe burgemeester een stevig type, zowel fysiek als in opinies. Hoewel dat ook hard nodig is – er is veel oud zeer en onopgeloste ellende als erfenis van de oude burgemeester – kunnen botsingen met de koppige Tjerk niet uitblijven. Terwijl Tjerk zo goed mogelijk probeert te wennen aan het nieuwe bestuur, leeft hij ook mee met de relatieperikelen van Wende en Axel, Cam en Mayke, Vincent en Milena en alle andere oude bekenden uit de serie. En gaandeweg groeit er in hemzelf een voorzichtig vlammetje voor iemand bij wie hij dat absoluut niet had verwacht. Is de liefde dan toch nog voor hem weggelegd?

De stoere Tjerk staat altijd klaar om andermans problemen op te lossen. Maar wie staat er klaar voor hem?

Eilandliefde 6 – Branding – Jackie van Laren

 • Uitgeverij: Boekerij
 • Verwachte verschijningsdatum: 28 juni 2022
 • Aantal pagina’s: 416
 • Verkrijgbaar als: paperback, e-book
 • ISBN:
  • Paperback: 9789022595343
  • E-book: 9789402319286

Plaats een reactie