Verwacht: Eens gegeven – Charlotte de Monchy

Eens gegeven van Charlotte de MonchyNiets is fijner dan in de koude wintermaanden lekker op de bank te hangen met een grote pot thee en… een goede chicklit. Liefhebbers van Charlotte de Monchy kunnen hun hart ophalen, want begin januari verschijnt er een nieuw boek van haar hand: Eens gegeven. Net als de gezellige feestdagen voorbij zijn en het normale leven weer keihard toeslaat, kun je genieten van deze feelgood roman. Ik las Enkeltje Ierland van Charlotte de Monchy. Dat vond ik een heerlijk boek dat niet al te voorspelbaar was. Daarom lijkt dit nieuwe boek me er eentje om naar uit te kijken!

Uitgeverij Boekerij zegt over Eens gegeven:

In Felines leven is er ruimte voor verbetering: ze woont antikraak in een krakkemikkig voormalig hotel, samen met een bonte verzameling huisgenoten op wie ze zeer gesteld is maar die geen van allen geld hebben om iets aan hun huisvesting te verbeteren. Op papier heeft Feline een droombaan: kunsttaxateur bij de Amsterdamsche Veiling. Helaas geeft haar baas alle interessante klussen aan zijn zoon en laat hij de stomme karweitjes aan Feline over.

Als Feline een keer iets voor haar baas moet ophalen, eindigt dat uitstapje geheel onverwachts in een wilde nacht met de knappe Teun, die werkt als bankier in de Londense City. Het kitscherige schilderijtje dat hij haar ten afscheid voor de grap cadeau geeft, blijkt een tweede, veel waardevoller schilderij te verbergen: een onontdekte Breitner, iets wat Teun duidelijk niet wist. Als ze het verkoopt, kan Feline het geld héél goed gebruiken om het huis op te knappen. En ze ziet Teun toch nooit meer, dat weet ze zeker. Tot een Engelse zakenbank de Amsterdamsche Veiling inhuurt om voor zijn nieuw te openen Nederlandse vestiging een kunstcollectie samen te stellen. En de bankier die het project leidt, wil alleen werken met Feline…

Eens gegeven – Charlotte de Monchy

  • Uitgeverij: Boekerij
  • Verwachte verschijningsdatum: 9 januari 2018
  • Aantal pagina’s: 336
  • Verkrijgbaar als: paperback, ebook
  • ISBN (paperback): 9789022580561
  • ISBN (ebook): 9789402309164

Plaats een reactie