Verwacht: Een nieuwe zomer in de kleine bakkerij – Jenny Colgan

Een nieuwe zomer in de kleine bakkerij van Jenny ColganEen nieuwe zomer in de kleine bakkerij is het nieuwste boek van Jenny Colgan. Het is alweer een jaar geleden dat ik de serie over de kleine bakkerij aan het strand van Jenny Colgan las. Ik bewaar er echter nog steeds goede herinneringen aan. Colgans boeken staan garant voor zomers (of winters) leesplezier. Het is altijd fijn om te weten dat de hoofdpersoon mooie dingen staan te wachten. Natuurlijk heeft ze (want het is altijd een vrouw) het in het begin moeilijk maar Jenny Colgan is zo vriendelijk te zorgen dat alles goed komt.

De hoofdpersoon in De kleine bakkerij aan het strand en de vervolgdelen is Polly. Bakken is haar lust en haar leven en zij vond het geluk op een eiland waar ze een eigen bakkerijtje begon. In het nieuwe boek gaat het blijkbaar even wat minder met haar, want de hoofdpersoon uit het nieuwste boek zal zich met haar bakkerij bezig moeten gaan houden. Ik ben benieuwd wat voor verwikkelingen dat allemaal gaat brengen! Een nieuwe zomer in de kleine bakkerij van Jenny Colgan verschijnt in juni 2022.

Uitgeverij Luitingh-Sijthoff zegt over Een nieuwe zomer in de kleine bakkerij:

In Een nieuwe zomer in de kleine bakkerij van Jenny Colgan arriveert Marissa Rossi op het prachtige eiland Mount Polbearne, maar ze merkt van de mooie omgeving nauwelijks iets op. Sinds de dood van haar geliefde grootvader is ze zichzelf niet meer en heeft ze een angststoornis ontwikkeld. Zelfs het koken van heerlijke Italiaanse gerechten, anders haar passie, is haar nu te veel. Marissa verschuilt zich in haar vakantiehuis, totdat ze van haar therapeut haar horizon moet gaan verbreden.

Die plannen worden echter behoorlijk bemoeilijkt door Marissa’s nieuwe buurman, een aantrekkelijke, maar luidruchtige Russische pianoleraar. Ze wordt gek van zijn gecomponeer dat tot diep in de nacht doorgaat. Toch lukt het Marissa om vrienden te maken. Zoals bijvoorbeeld Polly, die voor haar bakkerij aan het strand dringend nieuwe plannen moet maken. De zaak heeft behoefte aan sprankelende ideeën, aan meer sjeu, meer… dolce vita?

Een nieuwe zomer in de kleine bakkerij – Jenny Colgan

  • Oorspronkelijke titel: Sunrise by the Sea
  • Uitgeverij: Luitingh-Sijthoff
  • Verwachte verschijningsdatum: 7 juni 2022
  • Aantal pagina’s: 320
  • Verkrijgbaar als: paperback, e-book
  • ISBN:
    • Paperback: 9789021031248
    • E-book: 9789021031255

Plaats een reactie