Verwacht: De vermisten – Caroline Eriksson

De vermisten van Caroline ErikssonIn juli 2017 verschijnt een nieuw boek van Caroline Eriksson, De vermisten, dat wordt gepresenteerd als de nieuwe psychologische thrillersensatie uit Zweden.

Zomeravond verandert in koortsachtige en duistere nachtmerrie.

Dit is niet het eerste boek van Caroline Eriksson, maar wel de eerste fictieve psychologische thriller. Eerder schreef Eriksson twee thrillers die gebaseerd waren op echt gebeurde moordzaken uit het verleden. Die werden goed ontvangen. Ook van De vermisten wordt veel verwacht, de vertaalrechten zijn al aan 22 landen verkocht.

Uitgever The house of books zegt over De vermisten:

Op een zomeravond stappen Greta, Alex en de vier jaar oude Smilla in de boot aan het mythische meer Maran, om naar het kleine eiland dat er middenin ligt te varen. Greta blijft achter terwijl de andere twee aan wal gaan. Als Alex en Smilla uren later nog niet terug zijn gaat Greta een kijkje nemen, maar de twee lijken in rook opgegaan. De koortsachtige zoektocht die volgt en een mysterieuze verschijning brengen de steeds verwardere Greta aan de rand van een donkere afgrond.

In De vermisten draait het om een mysterieuze verdwijning. Hoe kunnen twee mensen plotseling van een eiland verdwenen zijn? De introductie bij de Engelse vertaling van dit boek vertelt al iets meer: er gebeuren meer dingen die Greta niet kan verklaren. Ze is bang dat haar verleden haar ingehaald heeft. Of ze raakt haar greep op de werkelijkheid kwijt. Wat het ook is, Greta moet haar uiterste best doen de waarheid boven tafel te krijgen.

De vermisten – Caroline Eriksson

  • Oorspronkelijke titel: De Försvunna
  • Uitgeverij: The house of books
  • Verwachte verschijningsdatum: 31 juli 2017
  • Aantal pagina’s: 256
  • Verkrijgbaar als: paperback, ebook
  • ISBN (paperback): 9789044351989
  • ISBN (ebook): 9789044351996
Share Button

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

Ik ben geen robot! *