Verwacht: De romantische miljonair – Miljonairsclub 5 – Jessica Clare

De romantische miljonair van Jessica ClareIn september 2016 is het tijd voor het vijfde deel van de Miljonairsclub van Jessica Clare: De romantische miljonair. Volgens uitgever De Boekerij is dit deel los te lezen en gezien de omschrijving zal dat ook zo zijn: het verhaal heeft andere hoofdpersonen dan de eerdere delen. Na dit deel komt er nog een zesde Miljonairsclub: Een nacht met een miljonair. Kun je echt niet wachten tot deze boeken verschenen zijn? Als ebook zijn ze al verkrijgbaar!

Uitgeverij De Boekerij zegt over De romantische miljonair:

De miljonairsclub is een geheim genootschap van zes ongelooflijk knappe, rijke mannen – maar in de liefde zijn ze minder succesvol.

Jonathan Lyons is een beruchte playboy en avonturier, en miljonair. Hij haalt alles uit het leven wat erin zit en laat zich door weinig weerhouden om te doen waar hij zin in heeft. Als hij hoort dat zijn mentor, dr. DeWitt, ooit een geheim boek bezat dat de sleutel tot een legendarische kunstschat vormt, gaat Jonathans bloed sneller stromen. Er is één probleempje: DeWitts dochter Violet. Zij heeft wat Jonathan zoekt. En ze is niet van plan het zomaar weg te geven aan de man die haar hart heeft gebroken.

Violet is Jonathans achilleshiel – ook al heeft hij haar jaren geleden bruut verlaten, hij houdt nog steeds van haar. Maar Violets herinneringen zijn minder rooskleurig. Ze kan en wil Jonathan niet vergeven. Tenminste, dat denkt ze. Tot hij al zijn charmes en verleidingskunsten op haar loslaat, en ze toch weer voor hem dreigt te vallen. Maar is het hem wel echt om haar te doen? Of is zij slechts het middel om zijn echte doel te bereiken: nog meer rijkdom?

Miljonairsclub 5: De romantische miljonair – Jessica Clare

  • Oorspronkelijke titel: Romancing the billionaire
  • Uitgeverij: De Boekerij
  • Verwachte verschijningsdatum: 12 september 2016
  • Aantal bladzijden: 320 (paperback), 220 (ebook)
  • Verkrijgbaar als: paperback, ebook
  • ISBN (paperback): 9789022576014
  • ISBN (ebook): 9789402306545

Plaats een reactie