Verwacht: De minnares – Camilla Grebe

De minnares van Camilla GrebeEerder schreef ze al literaire thrillers als co-auteur samen met anderen. Nu verschijnt de eerste solo-thriller van Camilla Grebe: De minnares. Camilla Grebe is een Zweedse schrijfster. En uit Zweden komen veel goede thrillerschrijvers (m/v), zoals Henning Mankell, Åsa Larsson, Camilla Läckberg en Lars Kepler. De debuutroman van Grebe wordt al aangeraden voor liefhebbers van haar voornaamgenoot Camilla Läckberg, een van mijn favorieten. Ik verwacht dan ook veel van dit boek! Zeker de hint dat er sprake is van een onbetrouwbaar perspectief, maakt mij nieuwsgierig.

Als dit boek je wat lijkt, maar je wilt eerst een voorproefje, dan kan dat. Op de website van uitgeverij Cargo vind je een link naar een fragment van maar liefst 50 pagina’s.

Uitgeverij Cargo zegt over De minnares:

In de hal van een riante villa wordt het lichaam van een vrouw gevonden, zonder hoofd. De eigenaar van het huis is spoorloos verdwenen, en de identiteit van de vrouw is een raadsel. Het onderzoek naar de onthoofde vrouw dreigt al snel vast te lopen, maar dan ontdekt inspecteur Peter Lindgren dat de zaak opvallende gelijkenissen vertoont met een onopgeloste moord van tien jaar geleden.

De minnares is een intrigerende psychologische thriller met onverwachte plotwendingen, een onbetrouwbaar perspectief en fascinerende personages.

De minnares – Camilla Grebe

  • Oorspronkelijke titel: Älskaren från huvudkontoret
  • Uitgeverij: Cargo
  • Verwachte verschijningsdatum: 31 oktober 2016
  • Aantal pagina’s: 400
  • Verkrijgbaar als: paperback
  • ISBN: 9789023426455

Plaats een reactie