Verwacht: De geheimen van de kostschool – Lucinda Riley

de geheimen van de kostschool van lucinda rileyAls je fan bent van De zeven zussen van Lucinda Riley, dan zul je ongetwijfeld geschokt geweest zijn toen je het nieuws van haar overlijden hoorde. Een geluk bij een ongeluk is dat haar zoon het achtste en laatste deel van die serie zal voltooien. Het gaat wel nog tot voorjaar 2023 duren voor dat boek verschijnt. Tijdens het wachten daarop hoef je je niet te vervelen, want er verschijnt nog een boek van Lucinda Riley: De geheimen van de kostschool. Dit is een detective die losstaat van De zeven zussen. Riley schreef veel meer boeken dan alleen de boeken over de zussen. De meeste daarvan zijn ook in het Nederlands vertaald. De geheimen van de kostschool is ook nog niet in het Engels verschenen. Dat boek komt, net als de Nederlandse versie, uit in mei 2022.

Uitgeverij Xander zegt over De geheimen van de kostschool:

In de spannende roman De geheimen van de kostschool van Lucinda Riley, bekend van de internationale hitserie De zeven zussen, onderzoekt detective Jazz Hunter de moord op een vijftienjarige jongen. Ze duikt in de geschiedenis van de school en ontdekt dat er heel veel mensen iets te verbergen hebben. En de tijd begint te dringen, want er vallen meer slachtoffers…

Een wervelende Riley, waarin familieverhoudingen, vriendschap en de onvoorwaardelijke liefde van ouders voor hun kinderen centraal staan, met in het middelpunt een stoere detective, die haar eigen keuzes durft te maken en altijd haar intuïtie volgt. Voor alle oude én nieuwe Riley-fans.

De geheimen van de kostschool – Lucinda Riley

  • Oorspronkelijke titel: The murders at Fleat House
  • Uitgeverij: Xander Uitgevers
  • Verwachte verschijningsdatum: 24 mei 2022
  • Aantal pagina’s: –
  • Verkrijgbaar als: paperback
  • ISBN: 9789401617130

Plaats een reactie