Verwacht: Achter je – Lisa Gardner

Achter je van Lisa GardnerGeheimen, gevaar en brute moorden. Dat is wat je krijgt als je een boek van Lisa Gardner leest. Voor de liefhebbers van Karin Slaughter en Karen Rose, maar zeker ook voor een eigen doelgroep! Ik heb twee boeken van deze schrijfster gelezen en bij beide viel me in positieve zin op dat het verhaal toch net weer wat anders is dan de gemiddelde thriller. In april 2018 verschijnt Achter je, dat ook weer een hoop spanning belooft te brengen. Deze keer is er een heel jonge hoofdpersoon. Haar broer vermoordde eerder hun ouders. Wat zou daar de reden voor geweest zijn en waarom lijkt hij nu opnieuw toe te slaan? Achter je is onderdeel van de reeks over FBI-profilers Pierce Quincy en Rainie Conner.

Uitgever Cargo zegt over Achter je:

Acht jaar geleden vermoordde Sharlahs broer hun beide ouders, om zijn eigen leven en dat van zijn zusje te redden. Sharlah werd geadopteerd door de fbi-profilers Pierce Quincy en Rainie Conner, en zag haar broer nooit meer terug.

Maar nu worden Pierce en Rainie opgeroepen na een schietpartij in het plaatselijke tankstation, de dader is op de vlucht geslagen. Alles wijst erop dat de broer van Sharlah de dader is, en iedereen vraagt zich af waarom hij opnieuw aan het moorden is geslagen.

Voor de dertienjarige Sharlah is dit dé kans om weer in contact te komen met haar broer, en eindelijk inzicht te krijgen in die zwarte nacht waarin hun beide ouders omkwamen. Maar ze weet ook als geen ander dat het werkelijke gevaar altijd dichterbij is dan je denkt.

Achter je – Lisa Gardner

  • Oorspronkelijke titel: Right behind you
  • Uitgeverij: Cargo
  • Verwachte verschijningsdatum: 5 april 2018
  • Aantal pagina’s: 448
  • Verkrijgbaar als: paperback, ebook
  • ISBN (paperback): 9789403106908
  • ISBN (ebook): 9789403111605

Plaats een reactie