Verwacht: Op de vlucht – Rachel Gibson

Op de vlucht van Rachel GibsonHij zou eigenlijk pas half april verschijnen, maar hij is nu al verkrijgbaar: de nieuwste Rachel Gibson. Het boek heet Op de vlucht en dat vind ik nu echt een fijne titel. Waarom? Is lezen niet een beetje vluchten uit de werkelijkheid? En een boek dat bol staat van de romantiek en de humor is de ideale manier om er even tussenuit te knijpen. En dat is precies wat ik van Op de vlucht verwacht.

Uitgeverij Karakter zegt over Op de vlucht:

Je verloofde live op tv voor het altaar laten staan is een regelrechte ramp. Lexie Kowalsky denkt dat ze er klaar voor is om voor het oog van miljoenen mensen te trouwen, maar rent net voor het ja-woord weg van de set van de populairste realityshow van dat moment: Gettin’ Hitched. Met een bolvormige witte jurk en schitterende dertien cm hoge stiletto’s stapt ze aan boord van een watervliegtuig naar Sandspit in Canada. Ze denkt dat niemand haar daar kan vinden. Maar ze vergist zich. Lexie deelt het vliegtuig met de sterspeler van de Seattle Chinooks, Sean Knox.

Ze is voor hem niet alleen een realityshow runaway, maar ook nog eens de dochter van zijn coach. Ze belichaamt chaos en verleiding en is absoluut verboden terrein, maar als ze haar sexy lichaam van haar trouwjurk ontdoet, kan hij haar niet weerstaan en brengen ze een geweldige nacht in zijn bed door. En dan duikt een foto van Sean en Lexie op internet op en belanden ze plotseling in een absurd plan om het hele verhaal te verdraaien. Maar je kunt niet vluchten voor de liefde…

Op de vlucht – Rachel Gibson

  • Oorspronkelijke titel: The art of running in heels
  • Uitgeverij: Karakter Uitgevers B.V.
  • Verwachte verschijningsdatum: 16 april 2018
  • Aantal pagina’s: 280
  • Verkrijgbaar als: paperback, ebook
  • ISBN (paperback): 9789045212074
  • ISBN (ebook): 9789045213873

Plaats een reactie