Blader door pas verschenen boeken

Blader door nieuwe boekenVoor een echte lezer is het uitzoeken van het volgende boek om te lezen, een van de leukste dingen die er is. Na het lezen zelf dan natuurlijk. Als je graag de nieuwste werken leest, moet je vooral ook eens bij ebook.nl gaan kijken. Daar vind je een overzicht van de vijftig meest opmerkelijke nieuwe boeken van dit moment, zoals ze het zelf noemen. En dat allemaal als e-book, dus je kunt meteen beginnen met lezen.

Ook bij bol.com vind je een overzicht van pas verschenen boeken. Dit is een veel langere lijst, want hierop staan ook papieren boeken en boeken in andere talen. Bovendien gaat deze lijst een stuk verder terug in het verleden. Zo ver zelfs dat je eigenlijk niet meer kunt spreken van nieuwe boeken. Maar ja, als je sorteert op verschijningsdatum dan krijg je vanzelf de nieuwste eerst te zien. Wil je alvast vooruitkijken en zien wat er in de toekomst gaat verschijnen? Dan kun je kijken in het overzicht te reserveren boeken. Je kunt de boeken in deze lijst wel al bestellen, maar je moet nog even geduld hebben voor je ze in huis hebt.

Liever naar een boek luisteren? De nieuwste audioboeken vind je overzichtelijk bij luisterrijk.nl. Deze winkel is gespecialiseerd in audioboeken. Als je hier iets uitzoekt, weet je dus zeker dat je het boek kunt luisteren. Dat kun je doen door het boek als mp3-bestand te downloaden en op bijvoorbeeld je telefoon te zetten. Een andere optie is om de boeken via de gratis app van Luisterrijk te beluisteren.

Ik zet regelmatig een nieuw boek in het zonnetje. Die vind je in mijn overzicht van boeken die binnenkort verschijnen.

Overigens, als je via een van de links op deze pagina naar een winkel gaat en je schaft daar iets aan, dan krijg ik een percentage van de opbrengst. Het kost jou niets en je helpt mij om deze website in stand te houden. Dank je wel!

Plaats een reactie