Win drie maanden gratis Bookchoice!

Winactie BookchoiceGoed nieuws! Ik mag een cadeau-abonnement van drie maanden van Bookchoice weggeven. Dat betekent drie maanden lang elke maand acht gratis boeken voor de gelukkige winnaar. Je kunt de boeken als e-book en als luisterboek downloaden. Na de drie maanden stopt het abonnement vanzelf.

Hoe maak je kans?

Wil jij de drie maanden gratis Bookchoice winnen? Laat dan een reactie achter onder dit bericht met de reden waarom nu juist jij dit cadeau verdiend hebt. Een ander nomineren mag natuurlijk ook. Na afloop van de actie selecteer ik de mooiste reactie. De winnaar krijgt persoonlijk bericht van mij.

Wanneer loopt de actie?

De actie loopt tot en met vrijdag 20 augustus. De winnaar krijgt in de week daarna bericht.

Ik ben benieuwd naar jullie reacties!

5 gedachten over “Win drie maanden gratis Bookchoice!”

 1. Hoi Paulien,
  Ik zou heel graag mee willen loten voor het abonnement. Zo kan ik mijn, net aangeschafte ereader, misschien vullen met een paar leuke boeken…die ik dan in mijn vakantie lekker kan gaan lezen 🙂

  Lieve groet,
  Dina

  Beantwoorden
 2. Hallo Paulien,
  Vorig jaar heb ik een cadeautje van Centraal beheer, Achmea gekregen, n.l. Ik mocht n.l. eenmalig 8 geselecteerde boeken lezen of luisteren. Dit vond ik heel erg leuk, want ik lees n.l. erg graag. Eerst kocht ik altijd boeken, maar nu weet ik hoe handig het is om een boek op een I- pad te lezen.
  Ik wacht in spanning af…….

  Beantwoorden
 3. Ha Paulien, ik doe niet mee aan de loting, want ik heb al een abonnement, maar ik wil je wel bedanken voor de overzichten die je bijhoudt. Heel handig! Ook erg leuk om je reviews te lezen. Hartelijk dank en ik hoop dat je nog even doorgaat!

  Beantwoorden

Plaats een reactie