Verwacht: Wat ons niet zal doden (Millennium 4) – David Lagercrantz

Wat ons niet zal doden van David LagercrantzDeel vier van de Millennium-serie verschijnt binnenkort!

Het is al weer even geleden dat de Millennium Trilogie verscheen in Nederland. Mannen die vrouwen haten, De vrouw die met vuur speelde, Gerechtigheid. Wie herinnert zich Mikael Blomkvist en Lisbeth Salander niet? Velen zullen er flink van hebben gebaald dat de schrijver, Stieg Larsson, al overleden was toen de boeken werden gepubliceerd. Tien jaar na het verschijnen van het eerste deel, zal nu toch een vierde deel verschijnen: Wat ons niet zal doden. In dit boek spelen Mikael Blomkvist en Lisbeth Salander opnieuw de hoofdrol. Het boek is geschreven door David Lagercrantz.

Uitgever AW Bruna zegt over Wat ons niet zal doden:

Mikael Blomkvist en Lisbeth Salander zijn terug!

Hij is een charmante man, een kritische journalist van middelbare leeftijd, en uitgever van het beroemde en beruchte tijdschrift Millennium. Zij is een jonge, gecompliceerde vrouw met piercings en tattoos én ze is een computerhacker van wereldklasse. In Wat ons niet zal doden kruisen Mikaels en Lisbeths wegen opnieuw en gaat hun verhaal van Stieg Larssons Millennium-serie verder.

Het tijdschrift Millennium heeft nieuwe eigenaren gekregen. Boze tongen beweren dat Mikael Blomkvist zijn beste tijd heeft gehad. Lisbeth Salander is rusteloos. Ze neemt risico’s die ze normaal gesproken zou vermijden. Als Blomkvist een telefoontje van ene professor Frans Balder krijgt, hoopt hij met deze informatie de scoop te hebben die hijzelf en Millennium zo hard nodig hebben. Balder is een autoriteit op het gebied van kunstmatige intelligentie en zegt zeer gevoelige informatie te hebben over de Amerikaanse inlichtingendiensten. Hij voelt zich bedreigd en heeft haast om zijn verhaal te doen. Ook blijkt hij contact te hebben gehad met Lisbeth. Nog een reden voor Blomkvist om Balder op te zoeken. Maar de ontmoeting loopt niet zoals gepland…

Update 27 augustus 2015: het boek is nu verkrijgbaar!

Wat ons niet zal doden – David Lagercrantz

  • Oorspronkelijke titel: Det som inte dödar oss
  • Uitgeverij: AW Bruna (Signatuur)
  • Verwachte verschijningsdatum: 27 augustus 2015
  • Aantal pagina’s: 512
  • Verkrijgbaar als: paperback, hardcover, ebook
  • ISBN (paperback): 9789056725334
  • ISBN (hardcover): 9789056725341
  • ISBN (ebook): 9789044973709

Plaats een reactie