Verwacht: W.O.L.F. – Boris O. Dittrich

W.O.L.F. van Boris O. DittrichBoris Dittrich zal bij het grote publiek vooral bekend zijn als lid van de Tweede Kamer voor D66. Na zijn politieke carrière heeft hij natuurlijk niet stilgezeten: hij is onder andere actief als schrijver. In januari 2016 verschijnt zijn derde literaire thriller: W.O.L.F.

Via zijn boeken kun je bijna volgen waar Dittrich op dat moment woont: Moord en brand speelt in Nederland en is geschreven in 2011. Dit eerste boek speelt op het voor Boris Dittrich zeer vertrouwde terrein van de politiek. Het tweede boek, De waarheid liegen, speelt zich in New York af. Dittrich woonde tot 2013 in die stad. Daarna verhuisde hij naar Berlijn. En, hoe toevallig, in W.O.L.F. valt het slachtoffer in Berlijn.

Over de eerdere boeken van Dittrich wordt gezegd dat ze goed leesbaar zijn, spannend en meeslepend. Ook W.O.L.F. belooft weer een boek te worden om in één keer uit te lezen.

Uitgeverij Cargo zegt over W.O.L.F.:

Wanneer in een Berlijns park een hoofd in een plastic tas wordt gevonden, staat het politieapparaat op scherp. Wie is het slachtoffer? Zijn er terroristen in het spel? Politiecommissaris Fatima Ozturk leidt het onderzoek naar een organisatie die zich W.O.L.F. noemt en een anti-joodse en anti-islamitische campagne voert. Maar waarom lijkt collega Gerhard zich afzijdig te houden van het onderzoek? Wanneer zich plotseling een anonieme getuige aandient, doet Fatima een schokkende ontdekking waardoor ze voor een moeilijke persoonlijke keuze komt te staan.

W.O.L.F. – Boris O. Dittrich

  • Uitgeverij: Cargo
  • Aantal bladzijden: 400
  • Verwachte verschijningsdatum: 11 januari 2016
  • Verkrijgbaar als: paperback
  • ISBN (paperback): 9789023495536
  • Prijs: € 19,90

Plaats een reactie