Verwacht: Voor mij – Jojo Moyes

Voor mij van Jojo MoyesHet leven van Louisa Clark gaat door. Na het verliezen van haar grote liefde Will in Voor jou en het beginnen van een nieuwe relatie met Sam in Een leven na jou woont ze nu in New York. Zonder Sam, want die zit nog in Engeland. De grote vraag is natuurlijk of dat goed gaat komen. Eindelijk lijkt Louisa nu iets van haar leven te gaan maken. Ze heeft in ieder geval gedaan wat ze graag wilde: in New York gaan werken. Ook hier zal haar weer van alles te wachten staan wat ze niet had verwacht. Voor mij van Jojo Moyes zal dan ook ongetwijfeld weer een romantisch en meeslepend verhaal zijn. Na het lezen van Een leven na jou kijk ik al uit naar dit boek!

Uitgeverij De Fontein zegt over Voor mij:

Jojo Moyes, de auteur van de hits ‘Voor jou’ (Me Before You) en ‘Een leven na jou’ (After You). ‘Voor mij’ is opnieuw een boek met Lou in de hoofdrol.

‘Me Before You’ (het verhaal wordt vergeleken met Intouchables) werd verfilmd met in de hoofdrol Emilia Clarke (Game of Thrones)

In ‘Voor jou’ heeft Louisa Clark besloten de stap te wagen: ze is alleen afgereisd naar New York, ervan overtuigd dat haar relatie met ambulancebroeder Sam dit avontuur zal overleven. In haar nieuwe baan wordt ze meteen in het diepe gegooid, want het leven van haar werkgever, de rijke familie Gopnik, speelt zich af in de hoogste sociale kringen. Daar ontmoet ze Joshua Ryan, die een onverwachte link met haar verleden blijkt te hebben…

Lou’s hart ligt bij Sam in Engeland, maar intussen speelt haar leven zich af in New York. Het wordt steeds moeilijker om de kloof te overbruggen. Zal Lou erin slagen om zichzelf niet te verliezen tussen deze twee werelden?

Voor mij – Jojo Moyes

  • Oorspronkelijke titel: Still me
  • Uitgeverij: De Fontein Romans & Spanning
  • Verwachte verschijningsdatum: 27 februari 2018
  • Aantal pagina’s: 400
  • Verkrijgbaar als: paperback, ebook
  • ISBN (paperback): 9789026144943
  • ISBN (ebook): 9789026144950

Plaats een reactie