Verwacht: Razend – Lis Lucassen

Razend van Lis LucassenVan Lis Lucassen, pseudoniem van thrillerschrijfster Olga Hoekstra, verscheen in het voorjaar van 2015 Hitte. Dit boek werd een groot succes. Het goede nieuws is dat Hitte de eerste van een serie van drie is. In juli 2016 verschijnt het tweede deel: Razend. Ook dit belooft weer een heerlijk zomers boek te worden. Met het herfstachtige weer van het begin van de zomer van 2016 is dat zeer welkom!

Lis Lucassen schrijft New Adult boeken. Deze zijn bedoeld voor een publiek dat net iets ouder is dan de Young Adults. In Nederland is dit genre nog niet heel ruim vertegenwoordigd. Lis Lucassen is een van de weinigen die in dit genre schrijft. Het is dan ook een relatief nieuw begrip, dat Lis Lucassen met haar eerste boek alvast goed op de kaart heeft gezet.

Uitgeverij Storm Publishers zegt over Razend:

Voor Stef Boot zijn er slechts een paar dingen zeker in het leven: niets duurt voor eeuwig en de enige manier om de alles verterende leegte onder controle te houden, is om te leven in de hoogste versnelling. Nu hij terug is van het tropische eiland waar hij zich het grootste deel van de zomer heeft verscholen, is het tijd voor Stef om thuis de puinhoop die hij achterliet onder ogen te komen. Wanneer hij Liv tegen het lijf loopt, behandelt hij haar zoals hij ieder ander in zijn leven behandelt: als een onbelangrijke voorbijganger. Alleen Liv lijkt dwars door zijn act heen te kijken. Ze stelt hem voor de keuze: doorgaan zoals hij nu doet of op de rem trappen en vechten voor alles wat er zou kunnen zijn tussen hem en Liv. Na het succesvolle Hitte, is Razend het tweede deel in deze zomerse serie.

Razend – Lis Lucassen

  • Uitgever: Storm Publishers
  • Verwachte verschijningsdatum: 28 juli 2016
  • Aantal bladzijden: 230
  • Verkrijgbaar als: paperback, ebook
  • ISBN (paperback): 9789492098153
  • ISBN (ebook): nog niet bekend

Plaats een reactie