Verwacht: Op het spel – Karen Rose

Op het spel van Karen RoseIn de reeks boeken van Karen Rose die zich afspelen in Cincinatti verschijnt een nieuw boek: Op het spel. Dit boek verschijnt in februari 2018. Bereid je maar weer voor op een grote dosis geweld, spanning maar ook romantiek. Dat vind ik zo mooi aan de boeken van Karen Rose, maar ook bijvoorbeeld van Karin Slaughter: dat je niet alleen op het puntje van je stoel zit vanwege de angstaanjagende gebeurtenissen, maar ook vanwege de opbloeiende liefdes. Van alles wat, om het zo maar te zeggen. Karen Rose heeft verschillende series op haar naam staan, maar de Cincinatti-boeken zijn los van elkaar te lezen.

Uitgeverij De Fontein zegt over Op het spel:

Een nieuwe thriller van bestsellerauteur Karen Rose, de koningin van Romantic Suspense. “Op het spel” is wederom doorspekt met spanning, erotiek, intriges, moord en bedrog.

Wanneer een netwerk van mensenhandel wordt opgerold, realiseert “special agent” Kate Coppola zich dat dit slechts het topje van de ijsberg is. Haar collega Decker Davenport ontdekt dat er ook tieners worden misbruikt voor webcamseks en de twee slaan de handen ineen om de zaak op te lossen. Hun onderzoek naar het grimmige netwerk wordt met het uur moeilijker en gevaarlijker. Terwijl Kate en Decker dichter naar elkaar toegroeien, is de dader systematisch bezig alle sporen te wissen. Hij is nietsontziend, zelfs als dat betekent dat er mensen voor uit de weg geruimd moeten worden. Elke minuut telt…

Eerdere titels van Karen Rose “Sterf voor mij”, “Schreeuw voor mij”, “Moord voor mij”, “De dood in haar ogen”, “De mond gesnoerd”, “Van mij alleen”, “In vertrouwen”, “Heb je me gemist”, “Over de schreef”, “Op de hielen”, “Niemand zeggen”, “In de val”, “In het donker”, “In het vizier”, werden met mooie recensies overladen.

“Karen Rose schrijft zulke goed uitgewerkte thrillers dat je hartslag ervan omhoogschiet en je de pagina’s steeds sneller wilt omslaan.” Book Page

“Karen Rose bezorgt je koude rillingen.” Tess Gerritsen

Op het spel – Karen Rose

  • Oorspronkelijke titel: Every dark corner
  • Uitgeverij: De Fontein Romans & Spanning
  • Verwachte verschijningsdatum: 20 februari 2018
  • Aantal pagina’s: 656
  • Verkrijgbaar als: paperback, ebook
  • ISBN (paperback): 9789026144431
  • ISBN (ebook): 9789026144448

Plaats een reactie