Verwacht: Nooit meer te druk – Tony Crabbe

Nooit meer te druk van Tony CrabbeEen veelvoorkomend antwoord als je aan iemand vraagt hoe het gaat is: goed hoor, maar druk, druk, druk! Alsof druk zijn iets is om trots op te zijn. Eigenlijk worden de meeste mensen helemaal niet gelukkig van altijd maar druk zijn. Dat levert alleen maar stress op. Een beetje tijd voor jezelf af en toe is toch ook heerlijk? Ben jij nu zo iemand die nooit ergens aan toe komt omdat er nog zo veel andere dingen moeten, dan is Nooit meer te druk van Tony Crabbe misschien iets voor jou.

Voor je gezondheid en gevoel van tevredenheid en geluk kan het nooit kwaad om af en toe eens stil te staan bij wat nu echt belangrijk is. Tony Crabbe is psycholoog en ervaringsdeskundige en weet daarom waar hij het over heeft. Grijp dus nuu je kans en maak je leven minder druk, zodat je ook eens kan zeggen: het gaat goed met me, ik heb alles onder controle!

Uitgeverij Luitingh-Sijthoff zegt over Nooit meer te druk:

Tony Crabbe biedt heldere strategieën voor een opgeruimd hoofd en leven, met gericht aandacht op wat je doet.

Nooit meer te druk van Tony Crabbe is een helder en praktisch boek dat ons helpt om een van de grote problemen van het moderne leven aan te pakken: we zijn te druk. Wat Marie Kondo doet voor je huis, doet Tony Crabbe voor je hoofd en je leven. Onze inbox en to-dolijst puilen uit, veel mensen verwachten iets van ons en burn-out is de grootste bedreiging op de werkvloer. Maar Nooit meer te druk is geen timemanagementboek, Tony Crabbe gebruikt nieuw psychologisch onderzoek en biedt heldere strategieën voor een opgeruimd hoofd en leven, met gerichte aandacht op wat je doet.

Nooit meer te druk – Tony Crabbe

Een opgeruimd hoofd in een overvolle wereld.

  • Oorspronkelijke titel: Busy – how to thrive in a world of too much
  • Uitgeverij: Luitingh-Sijthoff
  • Verwachte verschijningsdatum: 27 februari 2016
  • Aantal pagina’s: 384
  • Verkrijgbaar als: paperback
  • ISBN: 9789024572687

Plaats een reactie