Verwacht: Mijn versie van jou – Christina Lauren

Mijn versie van jou van Christina LaurenChristina Lauren ken ik van haar Wild-serie: een reeks romantische boeken waarin drie stellen elkaar in een dronken bui het ja-woord gaven. In elk boek werd steeds één van deze stelletjes gevolgd tijdens hun verdere belevenissen. De eerste twee vond ik leuk om te lezen, over de derde was ik wat minder enthousiast. Er gebeurde niet veel meer. Daarom is het misschien maar goed dat Mijn versie van jou een op zichzelf staand boek is. En het lijkt een heel aardig boek te zijn. Het verhaal staat in ieder geval garant voor de nodige problemen in de liefde. Deze keer tussen twee mannen, weer eens wat anders dan de gebruikelijke man-vrouw-verhoudingen. Dit nieuwe boek van Christina Lauren verschijnt in de loop van maart 2018.

Uitgeverij Q zegt over Mijn versie van jou:

Tanner Scott is drie jaar geleden met zijn familie verhuisd van Californië naar Provo in Utah vanwege het werk van zijn moeder. De meeste mensen in Provo zijn streng gelovig, dus in overleg met zijn familie komt de biseksuele Tanner niet openlijk voor zijn geaardheid uit. Als hij zijn diploma heeft, wil hij gaan studeren aan een universiteit buiten het religieuze Utah.

In zijn laatste semester komt hij met zijn beste vriendin Autumn in een speciale werkgroep van meneer Fujita waarin alle leerlingen een boek moeten schrijven. Bij de eerste bijeenkomst wordt bekend dat de klas dit jaar ook advies krijgt van Sebastian Brother, die vorig jaar meedeed aan deze werkgroep en wiens boek binnenkort wordt uitgegeven. Sebastian is de zoon van bisschop en erg geliefd in Provo.

Tanner heeft vier maanden om een boek te schrijven. Dat lijkt hem een makkie. Maar nog voor zijn eerste zin op papier staat, is hij stapelverliefd op Sebastian…

Mijn versie van jou – Christina Lauren

  • Oorspronkelijke titel: Autoboyography
  • Uitgeverij: Q
  • Verwachte verschijningsdatum: 20 maart 2018
  • Aantal pagina’s: 304
  • Verkrijgbaar als: paperback, ebook
  • ISBN (paperback): 9789021409665
  • ISBN (ebook): 9789021409672

Plaats een reactie