Verwacht: Mijn laatste leugen – Riley Sager

Mijn laatste leugen van Riley SagerAls een boek door Karin Slaughter wordt aanbevolen, dan moet het wel goed zijn. Dat denk ik dan tenminste, als fan van Karin Slaughter. Maar het kan natuurlijk ook gewoon een slimme marketingtruc zijn. Hoewel je zou denken dat Riley Sager dat niet nodig heeft, aangezien zijn eerste boek, De laatste meisjes, een bestseller schijnt te zijn. Ik moet toegeven dat ik deze schrijver nog niet ken. Maar gezien de verhalen ben ik toch wel benieuwd geworden naar zijn nieuwe boek. Het lijkt in ieder geval spannend te zijn. Als iedereen liegt, zoals in dit boek het geval is, zul je ook niet snel de ontknoping kunnen raden, lijkt me. Mijn laatste leugen van Riley Sager verschijnt in augustus 2018.

Uitgeverij Ambo|Anthos zegt over Mijn laatste leugen:

Riley Sager, geprezen door Stephen King, Karin Slaughter en Lisa Gardner om de intelligente verhaalopbouw en onverwachte ontknopingen, vertelt in Mijn laatste leugen het verhaal van Emma, die voor het eerst haar vakantie doorbrengt in een Amerikaans zomerkamp. In Camp Nightingale maakte ze nieuwe vrienden, had het naar haar zin en leerde ze leugens te vertellen. Toen verdwenen de drie meisjes met wie ze haar cabin deelde spoorloos in de bossen en bleef ze als enige achter.

Vijftien jaar later is Emma een gevierd kunstenaar, geplaagd door herinneringen aan die bewuste avond. Ze wordt door de kampleiding van Camp Nightingale gevraagd een zomerschildercursus te geven en omdat ze het verleden definitief wil verwerken besluit ze te gaan. Eenmaal aangekomen blijkt ze in dezelfde cabin als toen te moeten overnachten en het verandert opnieuw in een plaats delict…

Riley Sager schreef eerder De laatste meisjes, dat meteen een bestseller werd.

Mijn laatste leugen – Riley Sager

  • Oorspronkelijke titel: The last time I lied
  • Uitgeverij: Ambo|Anthos
  • Verwachte verschijningsdatum: 21 augustus 2018
  • Aantal pagina’s: onbekend
  • Verkrijgbaar als: paperback
  • ISBN (paperback): 9789026341861

Plaats een reactie