Verwacht: Marionet – Daniel Cole

Marionet van Daniel ColeHad ik net Ragdoll van Daniel Cole uitgelezen, kwam ik erachter dat zijn volgende boek, Marionet, er al bijna is! Dat is goed nieuws want het einde van Ragdoll schreeuwt gewoon om een vervolg. Waarom ik dat vind, kan ik hier niet zeggen, ik wil je leesplezier niet bederven als je Ragdoll nog gaat lezen. Maar dat boek kan ik je zeker aanraden. En heb je dat eenmaal uit, dan zul je net zo nieuwsgierig zijn naar Marionet als ik!

Heb je het debuut van Daniel Cole wel gelezen maar is het al even geleden, dan zal ik nog even je geheugen opfrissen. Er werd een lijk gevonden dat bestond uit de aan elkaar genaaide lichamen van zes mensen. Daarnaast kreeg een journaliste een lijst in handen van zes mensen die nog vermoord zouden gaan worden. Een race tegen de klok volgde, waarbij de moordenaar de rechercheurs steeds een stap voor leek te zijn. Marionet verschijnt in februari 2018.

Uitgever Luitingh-Sijthoff zegt over Marionet:

In Marionet, het vervolg op bestseller Ragdoll van Daniel Cole, is er een copycat moordenaar aan het werk…

Rechercheur Emily Baxter krijgt te maken met een nieuwe zaak die haar akelig bekend voorkomt: een lichaam dat in dezelfde onmogelijke houding is opgehangen aan draden als bij de Ragdoll-moorden. Dit keer ligt het lichaam echter aan de andere kant van de wereld, en met het woord LOKAAS in de borst gekerfd. Terwijl de media-aandacht steeds groter wordt, moet Baxter helpen bij een andere moordzaak. En dan treft ze eenzelfde soort moord aan: nu staat het woord POPPEN op de borst. Voor wie is het lokaas bedoeld, en wie zijn de poppen? Maar nog belangrijker, wie heeft de touwtjes in handen?

Marionet – Daniel Cole

  • Oorspronkelijke titel: Hangman
  • Uitgeverij: Luitingh-Sijthoff
  • Verwachte verschijningsdatum: 15 februari 2018
  • Aantal pagina’s: 400
  • Verkrijgbaar als: paperback, ebook
  • ISBN (paperback): 9789024576005
  • ISBN (ebook): 9789024576012

Plaats een reactie