Verwacht: Lang leve de liefde – Jill Mansell

Lang leve de liefde van Jill MansellDe zomer komt er weer aan, tijd dus voor een heerlijke chicklit om van te genieten in het zonnetje. In mei 2016 verschijnt Lang leve de liefde van Jill Mansell. Jill Mansell is ontzettend populair, niet alleen in haar thuisland Engeland maar ook in Nederland en een groot aantal andere landen. Haar boeken zijn eigentijds, vrolijk, sexy en romantisch, aldus de website van Jill Mansell. Ze schreef er een groot aantal van. Ik heb geprobeerd ze te tellen op haar website, maar het waren er veel, ondanks dat er wat dubbelen in het overzicht staan. Hoeveel het er precies zijn, weet ik dus nog steeds niet. Maar ik weet wel dat er in het voorjaar weer eentje verschijnt!

Uitgeverij Luitingh-Sijthoff zegt over Lang leve de liefde:

Een heerlijk romantisch verhaal, vol humor, over liefde, verlies en hoe niets voor altijd verborgen kan blijven.

Lang leve de liefde is de nieuwe roman van Jill Mansell, auteur van bestsellers als Je bent geweldig en Rozengeur en zonneschijn. Het is een heerlijk romantisch verhaal, vol humor, over liefde, verlies en hoe niets voor altijd verborgen kan blijven. Perfect voor lezers van Erica James en Jojo Moyes.

Op de ochtend van haar vijfentwintigste verjaardag maakt Lily Harper de allerlaatste brief open van haar geliefde moeder, die stierf toen Lily acht was. Tot haar verrassing staat er meer in over haar moeders eerste en enige echte liefde.

Die dag ontmoet Lily ook de acteur Eddie Tessler. Lily is stiekem wel gevleid dat Eddie haar zo geweldig vindt, en ze voelt de vlinders fladderen. Maar waarom vindt ze het dan zo belangrijk wat Dan, haar grappige, stoere, knappe jeugdvriend, die altijd voor haar klaarstaat, ervan vindt?

Lang leve de liefde – Jill Mansell

  • Oorspronkelijke titel: You and me, always
  • Uitgeverij: Luitingh-Sijthoff
  • Verwachte verschijningsdatum: 3 mei 2016
  • Aantal bladzijden: 384
  • Verkrijgbaar als: paperback, dwarsligger, ebook
  • ISBN (paperback): 9789024567317
  • ISBN (dwarsligger): 9789049804633
  • ISBN (ebook): 9789024567324

Plaats een reactie