Verwacht: het Skinny Six-kookboek – Elise Gruppen en Nina de Bruijn

Chickslovefood: het Skinny Six-kookboek van Elise Gruppen en Nina de BruijnChickslovefood: het Skinny Six-kookboek is op het eerste gezicht een beetje een cryptische titel. Het eerste woord is duidelijk: chicks die van eten houden. Maar dan: skinny six? Het blijkt te slaan op het maximale aantal ingrediënten die de slanke recepten bevatten. Koken met niet meer dan zes ingrediënten? Dat moet te doen zijn!

Lekker eten en toch niet aankomen. Of misschien zelfs wel afvallen. Dat moet de droom zijn van minimaal de helft van alle Nederlandse vrouwen. En ook van een groot aantal mannen. Lang in de keuken staan om ingewikkelde recepten te maken die wel gezond maar eigenlijk niet eens lekker zijn, past niet in die droom. Ook ik houd van snel, gemakkelijk en toch gezond. Daarom spreekt dit kookboek mij aan.

Het Skinny Six-kookboek is het vervolg op het 5 or less-kookboek. Nog minder ingrediënten dus, maar zonder de belofte dat het goed is voor de slanke lijn. Het boek is geschreven door de maakster van het Chickslovefood-blog. Heb je dus met de meer dan 70 recepten in dit boek nog steeds niet genoeg gehad, dan kun je daar altijd verder kijken!

Uitgeverij Nieuw Amsterdam zegt over het Skinny Six-kookboek:

Simpele en skinny recepten met maximaal 6 ingrediënten

Na het enorme succes van Chickslovefood: het 5 or less-kookboek, is dit het veelgevraagde vervolg. Elise en Nina – de chicks – hebben er op hun blog een sport van gemaakt om met weinig ingrediënten makkelijke, originele én lekkere gerechten te bedenken. Wil jij, net als zij, gezond leven en eten, maar haak je af bij het idee van een dagelijkse shot tarwegras of goijismoothie? Het Skinny Six-kookboek bevat ruim 70 superhealthy recepten met maximaal 6 ingrediënten. Stuk voor stuk gerechten die je makkelijk maakt en zonder schuldgevoel kunt eten, de hele dag door! Wat dacht je van een stuk loempiataart, een portie zoete aardappelgnocchi of peerkaneelmuffins bij de koffie? Mmmm! Van gezonde baksels, power-ontbijtjes en volwaardige diners tot skinny partyhapjes & drankjes: dit boek wordt jouw skinny receptenbijbel zonder poespas!

Het Skinny Six-kookboek – Elise Gruppen en Nina de Bruijn

  • Uitgeverij: Nieuw Amsterdam
  • Verwachte verschijningsdatum: 24 september 2015
  • Aantal bladzijden: 144
  • Verkrijgbaar als: paperback
  • ISBN (paperback): 9789046820094
  • Prijs: € 19,99

Plaats een reactie