Verwacht: Het paradijs – Suzanne Vermeer

Het paradijs van Suzanne VermeerSuzanne Vermeer staat bekend om haar zomer- en winterthrillers. Jaarlijks verschijnt er zowel in het voorjaar als in het najaar een spannend boek met een vakantietintje. De zomerthriller van 2017 heet Het paradijs en verschijnt in april. Deze keer speelt het verhaal zich af in Griekenland, waar een moeder wanhopig op zoek gaat naar haar verdwenen zoon.

Boeken van Suzanne Vermeer zijn spannend en ook een tikkeltje romantisch. En altijd spelen ze op locaties waar je het liefst meteen heen zou vliegen. Suzanne Vermeer zelf is ook enigszins mysterieus. Het enige wat we eigenlijk over haar weten is dat ze niet echt is. Eerst was de naam een pseudoniem van Paul Goeken. Wie er sinds zijn overlijden onder deze naam schrijft, is een goed bewaard geheim. Wat wel bekend is, is dat de serie boeken onverminderd populair is en dat lijkt me zeer terecht!

Uitgeverij A.W. Bruna zegt over Het paradijs:

Wanneer Liza Roozenboom te horen krijgt dat haar zoon Mark op het eiland Corfu vermist is geraakt, stort haar wereld in. Mark is met een meisje dat hij net had ontmoet gaan backpacken en sindsdien heeft niemand meer iets van hem gehoord. Een wekenlange zoektocht levert niks op en Liza blijft verslagen en met talloze onbeantwoorde vragen achter. Totdat er, een jaar later, een lugubere vondst wordt gedaan. Is er een verband met Marks verdwijning?

Liza reist af naar Griekenland, op zoek naar antwoorden, maar de plaatselijke politie probeert de zaak in de doofpot te stoppen. Met behulp van de enige persoon die haar wel gelooft gaat ze op onderzoek uit. Dan otnmoet ze een oudere man die haar meer weet te vertellen. Over Mark, maar ook over Liza’s eigen verleden…

Het paradijs – Suzanne Vermeer

  • Uitgeverij: A.W. Bruna
  • Verwachte verschijningsdatum: 18 april 2017
  • Aantal pagina’s: 312
  • Verkrijgbaar als:
    • Paperback (ISBN: 9789400507708)
    • Ebook (ISBN: 9789044975451)
    • Audioboek (ISBN: 9789046170861)

Plaats een reactie