Verwacht: Het houden van mannen – Myrthe van der Meer

Het houden van mannen van Myrthe van der MeerWie PAAZ en UP van Myrthe van der Meer heeft gelezen, weet dat ze met behoorlijk wat humor schrijft. Die humor blijkt ook weer uit de titel van haar nieuwe boek, Het houden van mannen, dat in mei 2017 verschijnt. Je kunt die titel op twee manieren opvatten: als “het liefhebben van mannen” en als “het hebben van mannen”. Ik krijg de indruk dat in dit boek beide worden bedoeld. De man wordt neergezet als een soort huisdier. En van onze huisdieren houden we allemaal toch? En een goed handboek waarin je kan terugvinden hoe je dat nu eigenlijk doet, (van) zo’n man houden, dat kan heel nuttig zijn, lijkt me. Misschien moet de man het boek zelf ook lezen. Dan weet hij ook wat er van hem verwacht wordt.

In PAAZ en UP schreef Myrthe van der Meer een heel persoonlijk verhaal over een zwaar onderwerp. Toch wist ze dat luchtig te brengen. Ik ben benieuwd hoe ze dat in Het houden van mannen heeft voortgezet. In mei zullen we het weten!

Uitgeverij The house of books zegt over Het houden van mannen:

Veel Nederlandse vrouwen hebben een man, of kennen iemand die er een heeft. Voor iedereen die interesse heeft in de man als huisgenoot of er al een heeft en hier meer over wil weten, is er nu Het houden van mannen. Deze compacte en geïllustreerde veldgids is gebaseerd op 20 jaar onderzoek en geeft antwoord op het hoe en waarom van de man in al zijn facetten: van voeding en verzorging tot training en voortplanting. Het houden van mannen was nog nooit zo eenvoudig!

Het houden van mannen – Myrthe van der Meer

  • Uitgeverij: The house of books
  • Verwachte verschijningsdatum: 3 mei 2017
  • Aantal pagina’s: 160
  • Verkrijgbaar als: paperback, ebook
  • ISBN (paperback): 9789044344400
  • ISBN (ebook): 9789044351750

Plaats een reactie