Verwacht: Het Happiness Project – Gretchen Rubin

Het Happiness Project van Gretchen RubinDe titel van dit boek, Het Happiness Project, doet me meteen aan Het Rosie Project van Graeme Simsion denken. En als een titel me aan een mooi boek doet denken, dan wil ik meer weten. Nu zag ik deze titel op de website van Lev. boeken, een imprint van A.W. Bruna die boeken over persoonlijke ontwikkeling publiceert. Hier dus geen verhaal over een fictieve persoon op zoek naar geluk, maar je moet zelf aan het werk! Als het resultaat dan is dat je geluk vindt, zoals de titel suggereert dat de bedoeling is, waarom dan niet?

Het onderwerp is herkenbaar: alles hebben maar toch niet gelukkig zijn. Er zullen veel mensen zijn die zich zo voelen. Dat je zelf in actie moet komen om daar wat aan te doen, is makkelijker gezegd dan gedaan. Hopelijk gaat het met dit boek lukken om het geluksgevoel te vergroten!

In het Engels is dit boek al enkele jaren geleden verschenen, maar vanaf september kunnen ook Nederlandstaligen proberen gelukkig te worden met Het Happiness Project.

Benieuwd naar mijn recensie? Je leest hem hier!

Uitgeverij Lev. zegt over Het Happiness Project:

Gretchen Rubin heeft alles: een man, twee leuke kinderen, een mooi huis en een goede baan, maar toch is ze niet zo gelukkig als ze zou willen zijn. Ze besluit zich een jaar lang te wijden aan het vinden van geluk. Iedere maand concentreert ze zich op een ander aspect van haar leven en zo probeert ze stap voor stap een gelukkiger mens te worden. Ze hoopt antwoord te krijgen op de vraag: heb je je geluk in eigen hand?

Heb jij soms het gevoel dat je nog gelukkiger of vrolijker zou kunnen zijn? Dan is dit hét boek voor jou: het doet je lachen én nadenken en staat vol tips en adviezen om zelf aan de slag te gaan.

Het Happiness Project – Gretchen Rubin

  • Uitgeverij: Lev. (A.W. Bruna)
  • Verwachte verschijningsdatum: 8 september 2015
  • Aantal bladzijden: 288
  • Verkrijgbaar als: paperback, ebook
  • ISBN (paperback): 9789400506954
  • ISBN (ebook): 9789044974706
  • Prijs: € 7,95 (paperback), € 4,99 (ebook)

Plaats een reactie