Verwacht: Gouden kooi – Camilla Läckberg

Gouden kooi van Camilla LackbergCamilla Läckberg ken je ongetwijfeld van haar Fjällbacka-serie met Erica Falck en Patrik Hedström in de hoofdrol. In 2017 verscheen het laatste boek in die serie: Heks. In 2019 lijkt Läckberg een andere kant op te gaan met haar nieuwe boek: Gouden kooi. Nergens wordt meer gesproken over Erica, Patrik of Fjällbacka en de namen van de hoofdpersonen klinken wel heel erg Engels. Dat wil overigens niet zeggen dat het boek niet net zo spannend kan zijn als de eerdere boeken. Zo te lezen in de omschrijving zal het zeker weer op het puntje van je stoel zitten worden! Gouden kooi verschijnt in april als paperback en als ebook.

Uitgeverij The house of books zegt over Gouden kooi:

Faye en Jack zijn het absolute droompaar. Ze hebben een succesvol bedrijf en wonen in een luxe appartement. Hun dochter Julienne is de bekroning van hun geluk. Maar schijn bedriegt. Fayes leven draait alleen nog om vertwijfelde pogingen het Jack naar de zin te maken, maar zijn verachting is in ieder gebaar zichtbaar. Wat verbergt haar eens zo lieve man voor haar? Wanneer Jack en Julienne niet terugkeren van een boottochtje en de politie bloedsporen in het appartement vindt, valt de verdenking al snel op Jack. Heeft hij zijn eigen dochter vermoord? Niets in Fayes leven is nog hoe het was…

Gouden kooi – Camilla Läckberg

  • Oorspronkelijke titel: En bur av guld
  • Uitgeverij: The house of books
  • Verwachte verschijningsdatum: 26 april 2019
  • Aantal pagina’s: 368
  • Verkrijgbaar als: paperback, ebook
  • ISBN (paperback): 9789044354423
  • ISBN (ebook): 9789044354430

1 gedachte over “Verwacht: Gouden kooi – Camilla Läckberg”

  1. Heb de gouden kooi gelezen vond het maar niks geen detective. Ik heb alle boeken van Lackberg gelezen noem het gerust een verslaving maar indien de volgende boek nog geen detective is met dezelfde personnages haak ik af.

    Beantwoorden

Plaats een reactie