Verwacht: Er was eens… een miljonair – Miljonairsclub 4 – Jessica Clare

Er was eens... een miljonair - Miljonairsclub deel 4 van Jessica ClareHet is weer tijd voor het volgende sprookje: in maart 2016 verschijnt het vierde deel in de Miljonairsclub-serie van Jessica Clare: Er was eens… een miljonair. Deze keer gaat het over miljonair Griffin, die naar een belangrijk feest moet. Logisch dat je dan een vrouw wilt hebben die weet hoe het er daar aan toe gaat. Kennelijk gaat dat niet helemaal lukken. Maar toch, met een miljonair in de hoofdrol moet dit boek wel smullen zijn.

Het is dan wel deel vier in een reeks, toch zegt de uitgever dat het boek los te lezen is. Dat zeiden ze ook van de Overgave-trilogie van Maya Banks, en daarvan heb ik het tweede deel (Ik geef me over) als losstaand boek gelezen. Dat bleek inderdaad prima te doen. Als je dus nog niet de eerdere drie delen hebt gelezen, laat je je daar dan vooral niet door weerhouden om Er was eens… een miljonair te gaan lezen!

Uitgeverij De Boekerij zegt over Er was eens… een miljonair:

Als lid van de koninklijke familie van een klein Europees land is Griffin Verdi’s aanwezigheid op de bruiloft van de eeuw zo goed als verplicht. De wat teruggetrokken miljonair voelt zich slecht op zijn gemak bij dit soort sociale gelegenheden, dus een goede assistent zou handig zijn, vooral als het aankomt op koninklijke etiquette.

Helaas voor Griffin zit hij opgescheept met Maylee Meriweather, een knappe, charmante, maar voor de taak volledig ongeschikte vrouw die niets weet over de betere kringen – maar zoenen kan ze. Haar ongepolijste manieren brengen Griffin aanvankelijk in verlegenheid, maar door Maylees ogen begint hij langzaam maar zeker meer waardering te krijgen voor de simpele dingen van het leven. En voor Maylee zelf, die allesbehalve simpel blijkt te zijn. Maylee is alles wat Griffin niet is… en alles wat hij wil, als hij maar over de grenzen van zijn beschermde wereldje durft te stappen.

Miljonairsclub 4: Er was eens… een miljonair – Jessica Clare

  • Oorspronkelijke titel: Once upon a billionaire
  • Uitgeverij: De Boekerij
  • Verwachte verschijningsdatum: 21 maart 2016
  • Aantal bladzijden: 336
  • Verkrijgbaar als: paperback, ebook
  • ISBN (paperback): 9789022576007
  • ISBN (ebook): 9789402305722
  • Prijs: € 15,00 (paperback), € 11,99 (ebook)

Plaats een reactie