Verwacht: Een pleidooi voor verveling – Manoush Zomorodi

Een pleidooi voor verveling van Manoush ZomorodiLanguit op de bank, kopje thee erbij, dekentje over je heen als het wat fris is, en dan: even helemaal niets. Heerlijk toch? Maar zeg nou zelf, hoe vaak doe je dat nu helemaal? Zelfs het lezen van een goed boek schiet er nogal eens bij in, helaas. In plaats daarvan zit je weer naar dat scherm te turen, zoals je nu ook doet. Niet dat ik je nu meteen van deze website wil wegjagen, in tegendeel, lees juist nog even verder. Want in maart 2018 verschijnt Een pleidooi voor verveling van Manoush Zomorodi. In dit boek betoogt zij waarom het goed voor je is om je af en toe eens flink te vervelen. Je zou er creatiever van worden. Klinkt dat niet goed? Niets doen en toch in staat zijn betere oplossingen te verzinnen voor je dagelijkse en minder alledaagse problemen? Daarvoor leg ik graag even mijn telefoon opzij!

Uitgeverij Lev. zegt over Een pleidooi voor verveling:

Manoush Zomorodi, bekend van de podcast Note to Self, ging met tienduizenden luisteraars de uitdaging aan hun telefoongebruik drastisch te verminderen, zodat ze door een gezonde dosis verveling weer creatiever zouden worden.

Een pleidooi voor verveling bouwt verder op dit experiment en laat ons nadenken over ons leven in deze digitale wereld. Het boek laat zien wat er met onze hersenen gebeurt als we eens helemaal niets doen. Door middel van praktische stappen helpt het je minder drukte en meer helderheid in je werk en leven te ervaren. Oftewel: schakel alles uit en lees verder.

Een pleidooi voor verveling – Manoush Zomorodi

  • Oorspronkelijke titel: Bored and brilliant
  • Uitgeverij: Lev. (A.W. Bruna)
  • Verwachte verschijningsdatum: 6 maart 2018
  • Aantal pagina’s: 224
  • Verkrijgbaar als: paperback, ebook
  • ISBN (paperback): 9789400508330
  • ISBN (ebook): 9789044975963

Plaats een reactie