Verwacht: Domina (Maestra 2) – L.S. Hilton

Domina - Maestra 2 van L.S. HIltonBegin 2016 werd Maestra van L.S. Hilton aangekondigd als ‘meest zinderende thriller die je dit jaar zult lezen’. Als je dat boek hebt gelezen en je bent het eens met die bewering, dan is er goed nieuws: begin april verschijnt Domina, het tweede deel in de trilogie waarvan Maestra het eerste deel was.

Ikzelf vond Maestra een tegenvaller, maar vanwege het grote succes van dit boek kan ik er niet omheen om het vervolg hier toch te behandelen. Ieder heeft immers zijn eigen mening. Met meer dan een half miljoen verkochte boeken in meer dan 30 landen en een verfilming op komst moeten er toch ook veel mensen zijn geweest die ervan hebben genoten!

Judith Rasleigh is in het eerste deel weggekomen met een aantal moorden. In Domina heeft ze een nieuw leven opgebouwd als kunsthandelaar. Haar verleden laat haar echter niet met rust. Te verwachten is dat ze ook dit keer weer over lijken zal gaan om haar leven te redden en dat ze daarbij van bed naar bed hopt. Hoewel het in het geval van Judith Rasleigh niet alleen bedden hoeven te zijn, maar waarschijnlijk ook een aantal meer exotische locaties. Omdat het een trilogie is, weten we eigenlijk nu al dat ze het allemaal wel zal overleven. De vraag is alleen: hoe?

De Engelse uitgave verschijnt een week eerder dan de Nederlandse. Als je echt niet kunt wachten, kun je die dus vast gaan lezen!

Uitgeverij The house of books zegt over Domina:

Judith Rasleigh is met succes gepromoveerd van veilinghuisassistent tot internationale kunsthandelaar. Ze mag daarbij een bloederig spoor hebben achtergelaten, haar nieuwe leven als chique galeriehouder in Venetië is alles waar ze van droomde. Maar terwijl ze zich een weg onderhandelt door de Italiaanse kunstscene lijkt haar verleden haar in te halen. Na een onschuldige opmerking op een feestje beseft Judith dat iemand haar op het spoor is…

Domina – L.S. Hilton

  • Oorspronkelijke titel: Maestra 2 – Domina
  • Uitgeverij: The house of books
  • Verwachte verschijningsdatum: 6 april 2017
  • Aantal pagina’s: 336
  • Verkrijgbaar als: paperback, ebook
  • ISBN (paperback): 9789044351392
  • ISBN (ebook): 9789044351408

Plaats een reactie