Verwacht: Deze is voor jou – Daphne Deckers

Deze is voor jou van Daphne DeckersDaphne Deckers heeft een groot aantal fans. Die zullen dan ook blij zijn dat er weer een boek van haar uit komt. Deze is voor jou is een verzameling columns die eerder in De Telegraaf zijn verschenen. Als je die krant leest, heb je de columns ongetwijfeld ook al gelezen. Maar dan is het vast leuk om ze nog eens rustig te herlezen. En heb je die krant niet, dan is dit je kans om ze alsnog te lezen!

De stukjes gaan over pubers, papa’s en andere perikelen, aldus de ondertitel. Daphne Deckers is als schrijfster natuurlijk bekend van haar boeken over het moederschap. Het is dan ook niet verwonderlijk dat het hier ook weer over de kinderen gaat. Als je zelf kinderen in de puberleeftijd hebt, zal het ongetwijfeld erg leuk zijn om de ervaringen van een ander daarover te lezen. Ik ken de boeken van Daphne Deckers zelf niet, omdat ik niet zo veel met kinderen heb.

Deze is voor jou komt uit in november 2015. Nog even geduld dus!

Uitgeverij The House of Books zegt over Deze is voor jou:

Iedere week weet Daphne Deckers duizenden lezers te raken met haar column in De Telegraaf. Altijd spot ze trends voordat het trends zijn, en behandelt ze zaken in het leven die ons allemaal aangaan. Ontroerend, grappig en herkenbaar zijn haar stukken over haar gezinsleven. Daphne is zeer actief op Facebook en Instagram, en zo krijgen de fans een interessant inkijkje in haar drukke leven!

Deze is voor jou – Daphne Deckers

  • Uitgeverij: The House of Books
  • Verwachte verschijningsdatum: 16 november 2015
  • Aantal bladzijden: 160
  • Verkrijgbaar als: paperback, ebook
  • ISBN (paperback): 9789044349009
  • ISBN (ebook): 9789044349016
  • Prijs: € 9,99 (paperback), € 4,99 (ebook)

Plaats een reactie