Verwacht: De schitterende doden – Belinda Bauer

De schitterende doden van Belinda BauerHet is al een tijd geleden dat ik Rusteloos land van Belinda Bauer las. Daarna ben ik haar een beetje uit het oog verloren. Dat is jammer, want Rusteloos land sprak me erg aan. Ik schaam me dan ook diep dat ik er nu pas achter kom dat er ondertussen niet alleen twee vervolgdelen zijn verschenen maar ook nog een losstaand boek. In mei 2017 verschijnt het tweede losstaande boek van Belinda Bauer: De schitterende doden. Hoog tijd om weer aan te haken!

Uitgeverij A.W. Bruna zegt over De schitterende doden:

Hij zou haar kunnen doden.
Zij zou het kunnen toelaten.
Eve Singer is op zoek naar de dood. Haar carrière als misdaadverslaggever lijkt voortijdig aan zijn eind te komen en ze is bereid om alles te doen om haar op sensatie beluste publiek tevreden te stellen. De moordenaar is ook op zoek naar de dood, om aan iedereen de schoonheid van het sterven te laten zien. Hij kondigt zijn macabere optredens van te voren aan en zorgt ervoor dat deze voor iedereen te zien zijn.
Wanneer de moordenaar contact opneemt met Eve, grijpt ze deze kans om als eerste de moorden te verslaan met beide handen aan.

‘Haar thrillers zijn schaamteloos verslavend.’ – Sophie Hannah

‘Een geweldig verteller met oog voor detail.’ – Trouw

‘Tegelijk prachtig en schokkend.’ – De Standaard

‘Die Belinda Bauer moeten we in de gaten houden.’ – Libelle

Over de auteur:

Belinda Bauer groeide op in Engeland en Zuid-Afrika. Ze studeerde journalistiek en werkte vervolgens zeven jaar als verslaggeefster. Ze debuteerde als thrillerschrijver in 2010 met Rusteloos land – het eerste deel van de Exmoor-trilogie – en won daarmee de prestigieuze CWA Gold Dagger Award. De veelgeprezen volgende twee delen, Opgesloten en Verdiende loon, verschenen in de jaren daarna. Hierop volgde de standalone thriller Wat dood is, waarmee Bauer de Theakston’s Old Peculier Crime Novel of the Year Award won.

De schitterende doden – Belinda Bauer

 • Oorspronkelijke titel: The beautiful dead
 • Uitgeverij: A.W. Bruna
 • Verschijningsdatum: 23 mei 2017
 • Aantal pagina’s: 320
 • Verkrijgbaar als:
  • Paperback (ISBN: 9789400507630)
  • Ebook (ISBN: 9789044975369)
  • Audioboek (ISBN: 9789046170878)

Plaats een reactie