Oei, wij groeien! Negen maanden dagboek – Xaviera Plas

Oei wij groeien - Xaviera PlasVind jij het ook zo leuk om je mooiste herinneren samen te brengen in een dagboekje, compleet met foto’s en zelfgeschreven stukjes? Als je zwanger bent, moet je dat dan zeker ook doen! Speciaal voor dit doel is er Oei, wij groeien! Het negen maanden dagboek van Xaviera Plas. In deze agenda kun je al je herinneringen kwijt.

Het is niet zomaar een agenda: het is een limited edition. Elke nieuwe druk wordt door een andere kunstenaar mooi gemaakt. Voor de eerste druk was dat Pauline Zeij. Binnenkort komt de tweede druk uit. Hoe die er uit gaat zien is nog niet bekend, maar hij zal ongetwijfeld bijzonder worden. Heb je de eerste druk van Oei, ik groei! al gebruikt en was je enthousiast? Als je zwanger bent of binnenkort hoopt te worden van je volgende kindje, dan kun je vanaf februari in een mooi nieuw dagboek je herinneringen bijhouden! En ook als je eerste kindje op komst is, is dit natuurlijk een heel leuk boekje.

Kosmos Uitgevers zegt over Oei, wij groeien – Negen maanden dagboek:

Het bestverkochte babyboek Oei, ik groei! heeft een speciale zwangerschapsagenda ontwikkeld. Negen maanden leren jij en je baby elkaar kennen. Hoe dat gaat, leg je vast in deze bijzondere agenda. Het Oei, ik groei! Negen maanden dagboek is een prachtige, modern vormgegeven agenda, een dagboek met alle ruimte voor je eigen verhaal en 100% inspelend op alle wensen van elke zwangere vrouw. Leg alle belangrijke momenten tijdens je zwangerschap vast en maak je eigen boek voor later.

Oei, wij groeien! Negen maanden dagboek – Xaviera Plas

  • Uitgeverij: Kosmos Uitgevers
  • Verwachte verschijningsdatum 2e druk: 16 februari 2016
  • Aantal bladzijden: 144
  • Verkrijgbaar als: hardcover
  • ISBN 2e druk: 9789021562414
  • ISBN 1e druk: 9789021556277
  • Prijs: € 17,50

Plaats een reactie